Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek kellene foglalkozn...

Szerintetek kellene foglalkoznom a gyerekemmel, ha sosem voltam együtt az anyjával, csak terhes lett és megtartotta?

Figyelt kérdés

Én nem akartam ezt a babát.. gyerektartason kívül kellene törődnöm vele? A családomnak sem mondtam meg, hogy született egy gyerekem.. joguk van tudni vagy elég ha én tudom, hogy valahol van egy gyerekem?

28 F

2022. máj. 15. 19:26
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
 111/114 anonim ***** válasza:
72%

#110 szerintem ez nem így működik.

Ha valamit nem akarsz, nem szeretsz azt nem tudod magadra erőltetni.

Képzelj el valamit amit utalsz, a macskákat vagy motorokat vagy mit tudom én. Ha mégis kapnál egyet te tudnál jó pofat vágni hozzá? Tudnál örülni neki? Tudnád szeretni csak azért mert a tied?

És ne jöjjön senki azzal hogy ezeket nem lehet osszehasonlitani egy gyerekkel.

Az nem tudja aki akar gyereket vagy már van neki és szereti. A kérdezőnek viszont pontosan ugyanilyen.

2022. máj. 18. 19:24
 112/114 anonim ***** válasza:
80%
#111 Persze, igazad van. Ezért is írtam, hogy engem az érzelmek befolyásolnak.
2022. máj. 18. 21:44
 113/114 anonim ***** válasza:
66%

"Akit nem akartam".

Miért kell felnőtt emberként idiótának lenni? Mi van, nem tudtak hogy készül a gyerek?

Ha nem akarok kölyköt egy futó kapcsolatból, akkor kotont húzok a farkamra. És akkor nem kerülök ilyen elcseszett helyzetbe. Jó hogy már nem sajnálni kellene....

2022. máj. 19. 10:28
 114/114 anonim ***** válasza:
88%

Volt itt már mindenféle válasz, ember legyen a talpán, aki igazságot tud tenni.

Nálunk is van a tágabb családban hasonló. Tini szerelem volt iskolaévek végefelé. A lány azt mondta, van egy betegsége, ami miatt nem lehet terhes, ezért nem kell védekezni. Aztàn mégis terhes lett, de mikor ez kiderült, már nem is jártak. Megtartotta az apa tiltakozàsa ellenére, hátha többet neki már nem lesz gyereke. Apuka az anyja erősködése miatt nevére vette a gyereket és elkezdte tartani vele a kapcsolatot. Aztàn a lánynak lett új kapcsolata, onnan is lett gyereke, elköltözött az új párjával, a kapcsolattartás megszakadt. Akkor most mi értelme volt a srácnak belefolyni a dolgokba? Gyerektartást fizet, kész.

2022. máj. 19. 21:24
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!