Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Baj hogy megbántam hogy...

Baj hogy megbántam hogy családom lett?

Figyelt kérdés
Nem tudom nevelni a gyerekemet normálisan mert az apja folyton lehord mindennek. Belémrúg a lányom, hozzám vág valamit, hangosan tombol az Auchan közepén ha nem kap meg valamit. Én meg ha rászólok a férjem elhord minden dilisnek. Volt hogy azt mondta a lányom hogy pofán vág (mert ezt hallja az apjától). Úgy érzem én csak megszültem meg éjszakázhatok vele meg takaríthatok utána meg orvoshoz vihetem ha kell, magyarán gondoskodhatok róla. De olyan mintha valami alárendelt szerepet töltenék be itthon. Ma a cukrot odavágta a kocsiban a lányka én rászóltam hogy ezt hogy meri, de ennek is az lett a vége hogy a férjem lehordott mindennek, szar anya vagyok meg dilis és takarodjak. 5 éves. Ha nem tetszik neki valami megüt vagy belémrúg. Oviban azt mondják elbirnak vele (3 órát van bent). Tudom hogy nem normális a férjem viselkedése sem, tudom hogy el van kényeztetve a lányunk. De én egyedül nem tudom megnevelni mert az apja mindig ellenem támad. Ti mit tennétek a helyemben? Már arra is gondoltam hogy fogok egy szeretőt hogy legalább néha kiszakadjak ebből a pokolból, vagyis hogy néha nekem is legyen valami jó az életben,ne csak a rosszat kapjam mindig. De betegesen figyel a férjem arra is, nehogy megcsaljam. Meg mégis kinek kellenék ha itthon úgy bánik velem a saját családom mint a kutyával. Teljesen magam alatt vagyok. Senki nincs akivel megbeszélhetném.
2022. máj. 14. 18:35
1 2 3 4 5 6 7
 21/63 anonim ***** válasza:
93%
Válj el. A férjed egy fhasz, a gyereknek is szhar lesz így hosszútávon, hát még neked. Az meg nem igaz, hogy nem találsz senkit. Negyven éves vagy, ideális esetben még előtted van nagyjából ugyanennyi. Sőt, gondolj bele, ha nem találsz senkit, már akkor is jobban jártál, mint ezzel a selejtes férjjel.
2022. máj. 14. 19:48
 22/63 A kérdező kommentje:
Elég lenne hogy ne támadjon a férjem ha rászólok meg ne védje ha olyat csinál.
2022. máj. 14. 19:52
 23/63 anonim ***** válasza:
96%
Én tuti otthagynám mindkettőt, éljenek boldogan, engem többet nem látnának ez is biztos.
2022. máj. 14. 19:58
 24/63 anonim ***** válasza:
86%

Addig, amig elhiszed neki ezeket, h nem kellesz senkinek, semmire nem vagy kepes, addig nem is tudsz tole elszakadni. O ezzel manipulal teged, telebeszeli a fejedet, azert, h valojaban ne hagyd el, azert, h tudjon kit kontrollalni. Egyaltalan nem akarja, h takarodj el. Tudnod kell, h ezek a fenti allitasai nem igazak, nem vagy semmirevalo! De ezt csak ugy fogod megtapasztalni, ha osszeszeded magad, es beadod a valopert. Az egy nagyon nehez menet, de talan megis konnyebb, mint egy ilyen embert elviselni eleted vegeig. A gyerekkel meg sok gond lesz, ha ez igy megy tovabb. Sokkal tobb kart tud benne okozni, mint benned, mert te, ha nem is mersz semmit tenni, latod vilagosan, h mi a helyzet, a kislany pedig nem fogja fel.

Nem tudnal kulon koltozni? Nem tudnad magad (es a gyereket) onalloan ellatni? A gyereket talan nem is engedne, h magaddal vidd, innentol durvulna be a dolog igazan. Ha o nem egyezne bele a valasba, es a gyereket sem adna oda, akkor nehez, cirkuszos a valoper, aminek elebe nezel. Akkor is elvalaszt a birosag elobb vagy utobb, mert Magyarorszagon nincsen kenyszerhazassag, de akkor nehezebben megy minden. Nem tudom, h anyagilag megengedhetsz e magadnak egy ugyvedet, vagy minden penzmozgast figyel a parod? Egy jo valoperes, csaladjogos ugyved helyre tudja tenni az eletedet hosszabb tavra. De sok penz kellene hozza. Ha elvalnal, biztos, h lenne normalis tarsad is, mert ennel csak jobb lehet, ugy tunik. Letezik ingyenes jogi tanacsadas is, nezz utana, h a lakohelyed kozeleben hol van ilyen. Valamelyik csaladsegitoben biztosan ratalalsz. Nem szabad hagyni magad! Ja, es nyugodtan megorokitheted telefonnal titokban, h hogyan beszel, hogyan banik veled. Nem azert, mert a birosagon ez elso korben barmit is szamitana, (meg se hallgatjak) de az ugyvednek jol jon, ha kap belole izelitot, es jobban megerti, h miert is akarsz valni. (Ha egyaltalan raszannad magad.) Gondolom, ha szereton gondolkodsz, akkor mar a kapcsolatnak az alapjai teljesen osszedoltek. Sajnalom! Lepj tovabb, es nyerd meg a haborut! Minden eselyed megvan ra.

2022. máj. 14. 19:59
 25/63 anonim ***** válasza:
91%
Válj el, a gyereket is hagyd ott. Boldogítsák egymást nyugodtan, egyébként is csak több baj lenne a gyerekkel. Ha elvinnéd, akkor meg azért cirkuszolna, hogy nem mehet apukához, biztos megtépne egy jópárszor. Költözz el, előtte nyugodtan felvehetsz pár hangfelvételt is a férjedről, a gyerekről, hogyha beállítanak minden szarnak akkor legyen valami ami véd. Válás után pszichológus és új élet.
2022. máj. 14. 20:05
 26/63 anonim ***** válasza:
7%
Te választottad magadnak ezt az alfahímet. Meg ezek a TE gyerekeid, nem másé, akkor neveld fel. A gyereknevelés ilyen, ha nem tudtad nagy baj. Meg ha nem tudsz kiállni magadért!
2022. máj. 14. 20:08
 27/63 anonim ***** válasza:
84%

5 éves gyereket ne hibáztassunk már. Tudom, k*rva nehéz mikor ordít a bolt közepén, de ez a férjed hibája. Nem is értem azokat akik annyit mondanak csak, hogy "hát hagyd ott a kölyköt is neki". Annak a gyereknek az kell, hogy nevelve legyen, de ezt apuka nem engedi. Hát őt kell kicsukni az életetekből.

Persze lemondhatsz a gyerekről apa javára, de korántsem biztos, hogy apuka vállalja, vagy alkalmas rá, ha meg igen, te leszel a hétvégi anyuka.

Vállalod ezt?

Ha igen, mert annyira ki nem állhatod a gyereked is (attól függetlenül, hogy pont 5 éves, normálisak a kirohanásai, csak kontrollálni kellene a szülőknek), akkor itt a szituáció. Hétfőn hívj fel egy ügyvédet, hogy válni akarsz.

Onnantól kezdve már minden könnyebb, tisztább lesz. Legalább a férjeddel kevesebb gondod lesz. De ugyanúhy hangolni fogja ellened a gyereket a láthatásokon. Lehet bölcsebb lenne tényleg az ő malmára hajtani a vizet, hogy nála legyen a gyerek.

2022. máj. 14. 20:11
 28/63 A kérdező kommentje:
Ja persze. 5 éves most már képes lenne talán nevelni mert nem kell pelenkázni. El is venné váláskor, fenyegetett már ezzel korábban is. Tök jót tesz a gyereknek az is hogy elhord az apja mindennek előtte. Egy gyerekkel lehet a leginkább zsarolni egy nőt, már rég itthagytam volna. Meg is csal, tavaly lebukott. Én hülye meg nem. Egyszerűen magukra kéne őket hagynom hetente 3 délután hogy nekem is legyen valami jó az életemben. Amióta lebukott a megcsalással még a facebookomat is lesi, meg fűvel fával gyanusítgat. Sokszor voltam már ilyen mélyponton, de mindig visszakozok a válástól mert zsarol a gyerekünkkel. És abban is biztos vagyok hogy ha lenne valakim azt fizikailag is bántaná. Régen birkózott meg judózott. De szerintem a kutya sem érti hogy mi miért vagyunk házasok. Elhízott 3 éve, kockás hasa volt amikor megismerkedtünk. 20 évvel idősebb nálam. De úgyis beszél és bánik velem mint egy hülyegyerekkel.
2022. máj. 14. 20:31
 29/63 anonim ***** válasza:
89%

28

Mert az vagy. Félsz tőle és inkább nem lépsz. Pedig egy xar alak, aki valszeg semmit nem tenne. Hétfőn szépen felhívod az ügyvédet és beadod a válókeresetet. A gyereket mindenképpen neked ítélik, HA van legalább munkahelyed. Ha közösen szerzett vagyon a ház, onnan sem kell elmenned. De persze jobb lenne, ha valamelyik rokonotokhoz mennétek, hogy ne legyen szabad bejárása. Ugye van munkahelyed?

2022. máj. 14. 20:48
 30/63 anonim ***** válasza:
82%
Fuh. Nem tudom, de ha a helyedben lennek, ott hagynam. A pasit es a gyereket is, nevelje fel apuka.
2022. máj. 14. 20:55
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!