Van itt olyan, vagy ismertek olyat aki korábban szeretett
volna gyereket, családot, de végül úgy döntött inkább
egyedül jobb neki? Megbánta, nem bánta meg?
Igen. Az egyik a gyereket nem banta meg, de a nagyon maganyos most. A masiknak van ferje, de nem lett gyerekuk, de egyeb okok miatt, mar nem banjak.
2019. szept. 4. 10:48
2/12 A kérdező kommentje:
Sajnos mondhatni nem vagyok túl jó helyzetben, bár nézőpont kérdése. Szeretnék gyereket, de a jelenlegi párom úgy vélem nem lenne jó anya, látva hogyan viselkedik bizonyos helyzetekben. Másfelől saját lakásunk sincs, én pedig kijelentettem hogy albérletbe nem fogok családot alapítani, s ez neki nem tetszett.
Mar benne vagyok a korban, 30 felett járok, s bár egy férfinak sosem késő, talán már jobb lenne ha ilyen idős korban elgondolkodnék azon hogy sosem vállalok gyereket.
2019. szept. 4. 10:54
3/12 anonim válasza:
Igen, meggondolando. Nagyon nehez dontesek ezek. Azt kell eldonteni, h pl. 10 ev mulva bannad-e v mindenaron akarsz-e gyereket v a paroddal is tudsz boldog lenni.
2019. szept. 4. 11:07
4/12 anonim válasza:
Egy férfinak sosem késő, ez nagyon de nagyon nem igaz. Egyrészt a gyerek génjeinek a felét a férfi adja, és idősebb apáknak a gyerekeinél több a betegség, másrészt eleve a spermiumszám is rohamosan csökken, meg se fogan a gyerek sok esetben, vagy csak sokára. Azon kívül fel is kellene a gyereket nevelni...
2019. szept. 4. 11:15
5/12 A kérdező kommentje:
Akkor úgy mondom hogy férfi és nő közül előbbi vállal jobb eséllyel gyereket meg 40-50 éves korban is.
2019. szept. 4. 12:10
6/12 A kérdező kommentje:
3-as.
Egyebkent is alapvetően introvertált vagyok, ami azt jelenti hogy elvagyok egyedül, tehát nem biztos hogy bánnám ha nem lenne gyerekem. Csakhát a környezetemben lassan mindenki családot alapít már, és van bennem egy érzés hogy én sem akarok kimaradni. Viszont a párommal nem hiszem hogy zökkenőmentesen mennének a dolgok, gyerek nélkül is elég nehezen kibírható, sok esetben királylány aki a teli kukazsákot sem akarja kivinni mert az a férfiak dolga.
Nagyon nehéz, sokat rágódok hogyan tovább.
2019. szept. 4. 12:15
7/12 anonim válasza:
Sajnos, de egyébként reálisabb lenne ha fej fej mellett haladnának ebben, mert mindketten együtt kellenek a gyerek egészségéhez és felneveléséhez.
2019. szept. 4. 12:15
8/12 anonim válasza:
Csak azert, mert nem akarsz kimaradni a gyerekvallalasbol es korulotted mar sokaknak van, attol nem kell utanuk menni. Az az ő eletuk, az meg a tied. Magadra halgass!
2019. szept. 4. 12:31
9/12 A kérdező kommentje:
8, pont ugyanígy gondolom.
2019. szept. 4. 12:59
10/12 anonim válasza:
Mondjuk ahhoz hogy magadra hallgass, ált. 2 féle véleményt kell figyelmen kívül hagynod. Az egyik a körülötted lévők akik miatt igyekezni "kellene", a másik meg az egyedülálló vagy halogatós pasik akik szerint nem fontos (aztán hogy-hogy nem, nekik valahogy mindig előbb lesz mint neked mégis). Szóval olyannal ne vállalj, akit nem szeretsz, és ne úgy ahogy neked nem jó, DE a gyerek elleni hergeléseknek se dőlj be, mert az NEM a saját döntésed és utad...Az megint csak a mások véleménye. Remélem érthető.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!