Ti hogy kezelitek ha megbántanak benneteket családon belül?
családi vitáknál van h eldurvulnak a mondottak.
Én ha megbántok valakit miután lehigadtam megbeszélem vele, es bocsánatot kérek. Azonban visszafelé ez nem működik sajnos, úgy tesz mintha mi sem történt volna. Azt gondolom ezt nem jo megszokni es annyibanhagyni, mert a saját párkapcsolatomban is igy fogunk viselkedni, mi szerint nem érdemeljuk meg, es beszeletnek mondhatnak nekünk csak ugy akármit ...valahogy nincs így egyensuly.
Ha jól sejtem, akkor te (az egyik) gyerek vagy a családban.
Nos, szerintem is te csinálod helyesen. Ha a testvéred nem ilyen, és ezt viszi a párkapcsolatába, akkor az ő párkapcsolata nagyobb eséllyel fog rámenni, nem a tiéd.
De természetesen semmire nincs garancia. Elképzelhető, hogy valaki olyan bántó dolgokat vág rendszeresen a másik fejéhez (pl. családját, világnézetét szidja, vagy más, számára nagyon érzékeny dologba tapos bele), hogy hiába kér utána mindig bocsánatot, az illetőben szép lassan megfagy a szeretet a iránta, és egyszer csak végleg eldönti magában, hogy neki ebből elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!