Apuka megbánta a családot, mivel segíthetnék?
egy gyerekkori barátom megkeresett,hogy beszélgessek már vele komoly dolgokról.
fiatalon alapítottak családot.most meg a nőt szidja,a hangzavart,hogy nincs szabadideje,mindenki rajta lóg,meg szívják a pénzét.
és el akarja hagyni őket...
amúgy szerintem az asszony felé nem is mutatja,hogy gond van:S
csak azt szajkózza,hogy vele nem lehet beszélni,mert sárkány..
a helyemben adnátok neki tanácsot?nem szívesen mondanék ötletet,hogy menjen vagy maradjon.nem merek ebbe belefolyni
Ez tényleg nagyon nehéz helyzet. Nálunk is vannak hasonló problémák, bár mi közösen próbáljuk megbeszélni és nem titkolózunk.
Nálunk a férjem egész addig jónak találta a családosdit, amíg vissza nem mentem dolgozni és bizony neki is be kellett szállnia a gyerekek ellátásába a munka mellett. Egészen addig ugye ha jól keverte a lapokat, megúszta a nagyon nem akarom feladatokat, mert én otthon voltam és megcsináltam, de mióta dolgozok, kénytelen ő is rohanni az oviba, iskolába, edzésre, külön órákra gyerekkel/gyerekért stb. Azóta már többször mondta, hogy megbánta, hogy több gyereket vállaltunk és hasonlók, de ezzel így utólag nem nagyon tudok mit kezdeni.
Félek, nálunk is rá fog menni a kapcsolatunk, de azért még addig futunk pár kört és talán ráakadunk a megoldásra.
A barátod is próbáljon meg beszélni a feleségével, mert lehet, hogy így könnyebb mint csak titokban lázadozni és kívülállóknak sározni az asszonyt.
2gyerek van.a nagyobbik ovis.kb 5 éves lehet(5éve volt az esküvőjük)
szóval nem is egy ezeréves kiégett kapcsolatról beszélünk.
és azzal jött,hogy őt belekényszerítették,mert terhes lett a lány,és ezért vette csak el..óó könyörgöm..sz*r duma.
na,de megfogadom,hogy nem tanácsolok semmit,csak meghallgatom
Egy példa: ugyan gyereket ő is akart, exférjem is így érezte egy idő után. Hogy neki elege van...
Hát kérem szépen: nekünk anyáknak is néha elegünk van, csak erre senki se gondol, főleg nem a kedves apukák.
Lelécelt egy gyerektelen nővel.
A nagy büdös helyzet az, hogy mai napig anyjánál lakik, mire kifizeti a gyerektartást, nem nagyon kell gondolkodnia, hogy vegyen-e ki albérletet, és az új nővel sem fenékig tejfel az élet.
Feszültség meg több van, mint bármikor, mert exnej, egy barátnő, két gyerek meg a szülei közt kell zsonglőrködni, hogy mindenkinek eleget tegyen.
Sebaj, túl sok idő amúgy se jut a magánéletre, mert mehet túlórázni, hogy élni tudjon (vagyis tudja moziba meg vásárolni vinni az új csajt ;)
Azóta ezerszer elmondta, hogy átkozza a percet, mikor elment, és ha tehetné, visszacsinálná.
Hiányzik a jó meleg fészek, a családi ház, a jó kaják, a tévé előtt lustálkodás, hogy kiszolgálták, és köztiszteletben álló férj és családapa legyen.
Most ő az a szemétláda, aki elhagyta a családját.
Nem lehet új életet kezdeni.
Nem lesz többé agglegény, nem lesz független teljesen, és nem lehet visszacsinálni. A meglévő helyzetből hozza ki a legjobbat.
Pl. lassan átmehetnek a srácok a szomszédokhoz játszani, és akkor csend van otthon. Elmehetnek a nejével kettesben, akár csak sétálni is, ami tök ingyen van.
Tegyen érte, hogy jobb legyen!!!
Ha lelécel, nem lesz se több pénze, se több szabadideje, se több nyugalma. De mindent elveszíthet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!