Ismertek olyan szülőt aki megbánta hogy gyereket vállalt?
anyám.
szerinte én maga az ördög lennék ha hinne istenben és nem lenne ateista.
sokszor mondta hogy ha nem látja hogy ő szül meg saját szemével akkor azt hitte volna nem ő az anyám, annyira más vagyok mint ő.
szerinte pokollá tettem az életét, és nekem köszönhet három idegösszeroppanást.
Két örökbefogadott gyerekem van, minden nap hálát adok a sorsnak, hogy anyukája lehetek két ilyen csodálatos gyermeknek.
Mindezt úgy, hogy megoldandó feladatok, problémák mindig vannak, de azért vagyok, hogy mindent megoldják, ezt vállaltam és élvezem, Nagyon boldog vagyok velük!!!
A baratnom. Pusztan tarsadalmi elvarasbol szult(soha nem akart gyereket-nem is szerette oket).
Bar ellatta , gondozta rendesen, anyai szeretetet soha nem kapott . Meg is latszik a fiun. Utalja a noket, rossz termeszetu, es depresszios.
Sokszor mondta a baratnom, hogy ha ezt elore latja inkabb, ezerszer is...de szembe megy a csaladjaval, es nemet mondd a szulesre. Meg ha ezert le is nezi az emberek nagy resze.
Igen,mtöbbet is
Egyik esetben csak a társadalmi elvárás miatt vállalt gyerket,imádja a lányát, de sosem volt az atipik szerető szülő.. Tehá a ygereket végsősoron nem bánta meg, de belátta, hogy nekik nem kellett volna,, el is váltak egyébként a férjető( a lanya már 34 és unokák vannak)
Másik esetben a férj eröltette, válás lett, és nem is ő enveli a gyerekeket, korán volt neki, amire mar értt lett volna rá berendezkedtek úgy,mhogy az apánál vannak a gyerekek..
3. Eset.. Hát becsúszott a gyerek..tehát a vállalták azért túlzás..csak megtartották.. Korai volt..
Űgyhogy több ilyen is van..
Jól látható hogy azokban az esetekben van gond,mahol nem átgondolt, vagy nem saját vagyak alapján vállal valak gyereket..
Bár én csak ői oldalról említettem példát
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!