Ismertek olyat, aki kiment külföldre dolgozni és megbánta?
Ismerek egy csajt aki , Angliába utazott ki, és teljesen céltalanul utazott ki gyermekével, csak a lakhely volt kitűzve célnak munkát utána keresett.
Óvodába adta gyermekét, és elment hotelt takarítani.
A csaj gyermekének az apja ellátta elég pénzel hogy kezdésnek elég legyen.
De mire talált munkát a pénz elfogyott, és nem annyit kapott amire számított fizetésnek, és fizetés után egyből jött vissza Magyar országra.
Londonban elek, rengeteg ilyen sztori van. Sokan kijonnek, azt hiszik milyen fasza a minimalberbol majd kiralyok lesznek, elvallaljak az elso rabszolga melot, aztan gyorsan mennek is haza mert kiderul hogy vegetalni otthon is lehet.
Sikersztori is van, igaz nagyon ritka az olyan hogy valaki alulrol lesz nagymeno, amit en tapasztaltam leginkabb a tipikus "szoke 20 eves-40es manager" paros, azaz szo szerint felszopta magat a rangletran. Nekem is volt mar szerencsem olyannal dolgozni aki a fonok kitartottja volt, raadasul szakmailag nulla es felem tettek okoskodni. Elmeny a kobon.
a ún: sztorik(amit én inkább szomorú emberi sorsok-nak neveznék)70-80%-a igy végződik.Sajnos.
Az lenne a jó ha boldog lehetne odakinnt
Apám kint dolgozott.
És az is lett a veszte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!