Mielőtt külföldre mennék (dolgozni) itthon mondjam le a magyar TB-t?
Figyelt kérdés
Szóval Angliába mennék dolgozni, 1-2 évre, amihez szükséges a NIN, de úgy tudom, két országban nem lehetsz biztosítva egyszerre. Meg kell itthon szüntetnem, vagy az automatikusan megszűnik, amint ott csinálnak másikat?2012. máj. 19. 19:13
1/5 anonim válasza:
Mielőtt kimennél még otthon ideiglenesen szüneteltesd a Tb-et.Jelezd a Tb felé,hogy ideiglenesen szüneteltetni szeretnéd,ők majd kiküldik a papírt amit kitöltve visszaküldöd.Később nem lesz vele semmi gondod.Ha majd hazajössz akkor csak szólni kell,hogy mikortól fizeted újra.
2/5 anonim válasza:
első vagyok..Azt elfelejtettem írni,hogy ha nem szünteted meg,magától nem fog megszűnni.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat. Ha ez ilyen levelezéses dolog, akkor jobb, ha már el is kezdem, igaz? Mivel júliusban mennék.
2012. máj. 19. 20:14
4/5 anonim válasza:
Nem tudom mennyi időt vesz igénybe(én régen csináltam már) de akár személyesen is elintézheted (az a biztos szerintem) Ha tudsz menj be,és úgy intézkedj.
5/5 A kérdező kommentje:
Jó, köszönöm. :)
2012. máj. 19. 20:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!