Van köztetek olyan, vagy ismertek olyat, aki megbánta, hogy könyvelő lett?
Én részben megbántam. Inkább úgy mondanám: Belefásultam.
Akkora a felelősség, és annyi a teher, hogy képtelenség követni. És akkor a megbecsülésről még nem is szóltam.
Én nem bántam meg. Kézügyességem nulla, kreativitásom dettó, így pl fodrász, varrónő nem lettem volna. Háromnál több gyereket nem bírok magam körül elviselni,
így tanár/óvónő sem.
Én jól elvagyok a számítógép mögött a kis táblázataimmal és nekem való az aktakukackodás, mert bírom a monoton munkát és pontos is vagyok. Persze nem teljeskörű könyvelést csinálok, mert az nem tetszik, különösen az adó, de én elégedett vagyok a munkámmal.
Köszönöm a válaszokat, várok még!
Én is úgy látom, hogy igen stresszes, felelősségteli munka, ami nem kap kellő megbecsülést. Viszont aránylag jól meg lehet belőle élni, legalábbis láthatólag. Nem Suzukival meg F Astraval járnak.
Attól függ.
Multiknál jobban lehet vele keresni (ehhez viszont tárgyalóképes angol + még egy nyelv tudása elengedhetetlen), aztán van aki nem szereti azt a melót, van akinek bejön.
A másik lehetőség a minimálbérért gályázni egy kis magyar könyvelőirodában napi 10 órában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!