Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Könyvelő vagy gyógytornász?

Könyvelő vagy gyógytornász?

Figyelt kérdés
őrlődök..:) mi szól mellette és mi ellene kívülállóként..?
2014. jan. 5. 21:55
 1/3 anonim ***** válasza:
Gógytornász könnyebb
2014. jan. 5. 22:47
 2/3 anonim ***** válasza:
70%
én könyvelő vagyok, épp most tanulok könnyvizsgálónak. én szeretem ezt a szakmát, és a keresteből sem feltétlenül hal éhen az ember ha jó benne. elhelyezkedni könnyebb szerintem mint a gyógytornász végzettséggel,és a fizu is jobb. van gyógytornász ismerősöm (diplomás képzést végzett),neki van munkája, de férje orvos, így talált munkát
2014. jan. 5. 23:12
 3/3 anonim ***** válasza:
81%

Könyvelő vagyok, ezzel a szakmával az a gond, hogy vagy kis cégnek teljeskörű könyvelést csinálsz minimálbérért gályázva (plusz nyakadban a felelősség), vagy elmész a multihoz. Ha jól beszélsz angolul és még egy nyelven, akkor normális munkafeltételek mellett lehet jól keresni. Ezzel csak az a gond, hogy nem teljeskörű könyvelést csinálsz, hanem mint a betanított majom nyomogatod a gombokat a megfelelő sorrendben és egy részfeladatot látsz. Persze csak addig csinálod, amíg a multi az egész kócerájt nem viszi Indiába vagy más országba, ha úgy tartja kedve.

Én mondjuk szeretem a munkámat, ha bírod azt, hogy a fenekeden ülsz és bambulod a monitort napi 8-10 órán keresztül, akkor válaszd azt. Annak is vannak jobb-rosszabb területei, de nagy csodát ne várj.

Nekem pont a gyógytornász szakma tetszik nagyon, én ha újra kezdhetném a karrierem lehet, hogy azt választanám... de ez én vagyok, neked meg azt kell eldönteni, hogy melyikkel foglalkoznál szívesebben.

2014. jan. 6. 03:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!