Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Családot, gyereket vannak...

Családot, gyereket vannak akik megbánták?

Figyelt kérdés
Értem hogy ez elismerhetetlen, de név nélkül el tudjátok mondani mit éreztek?

2022. máj. 4. 12:11
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
65%
Én egyáltalán nem bántam meg. Most teljes az életem.
2022. máj. 4. 12:20
 2/20 anonim ***** válasza:
91%
hogyne lenne ilyen, rengetegen bevallottak mar itt a gyakorin
2022. máj. 4. 12:24
 3/20 anonim ***** válasza:
60%
Én özvegyen maradva bántam meg, hogy nem vállaltam be eddig a gyereket. Ha nem is lett volna felhőtlen nevelni vele, de most legalább lenne! Most így kereshetek évekig normális jelentkezőt, meg ugye nem 1 év alatt születik meg a gyereket akarok döntés se közösen és bizony nemsok évem maradt találni!
2022. máj. 4. 12:26
 4/20 anonim ***** válasza:
36%
Kétlem, hogy ezt bárki is el fogja ismerni, még így, arc és név nélkül sem.
2022. máj. 4. 12:27
 5/20 anonim ***** válasza:
85%
A gyereket magát szeretem, csak a vele járó felelősséget nem. Főképp azt, hogy mindig előbbrevaló az ő érdeke, néha fájdalmas milyen lehetőségeket vesz el.
2022. máj. 4. 12:38
 6/20 anonim ***** válasza:
59%
Én nem ismerek ilyet. Környezetemben van, akinek nagyon nem úgy alakult az élete, ahogy szerette volna, sokan elváltak, sokaknak van gondjuk a gyerekkel is, a gyerekneveléssel is, sokan boldogtalanok. De mindegyikük azt mondta eddig, hogy így is a gyerek a legjobb dolog az életükben. És minden megérte a gyerekért/gyerekekért.
2022. máj. 4. 12:39
 7/20 anonim ***** válasza:
95%
Biztos, hogy létezik ilyen, de én örülök, hogy nem kell közéjük tartoznom. Nekem minden lemondást, fáradságot megért, mert több a plusz, amit ad.
2022. máj. 4. 12:45
 8/20 anonim ***** válasza:
97%
Nos mivel elég sokan lépnek le a kiscsaládtól, így nyilván van. Főleg férfiak ugye, de azért mert nekik könnyebb, meg őket nem ítéli el a társadalom érte. Egy nőt már akkor is vasvillára hánynak, hanem rajongva imádja a gyerekét, így nekik marad a szívás.
2022. máj. 4. 12:49
 9/20 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem hiába névtelen ez az oldal, leirni is gáz ilyet, attól függetlenül hogy sokan gondolják igy.Nemtudom mi van a halál után, de ha netán újra születnék biztos nem mennék férjhez, és gyerekem sem lenne. A magam útját, álmait követném.
2022. máj. 4. 12:59
 10/20 anonim ***** válasza:
89%
Elváltam ugyan de pont annak örülök, hogy legalább vannak gyerekeim. Most újrakezdve már nem fértek volna bele a koromba.
2022. máj. 4. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!