Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Családot, gyereket vannak...

Családot, gyereket vannak akik megbánták?

Figyelt kérdés
Értem hogy ez elismerhetetlen, de név nélkül el tudjátok mondani mit éreztek?

2022. máj. 4. 12:11
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
Ja és "lazára", hogy sodródva élvezzük az életet, bármikor találhatok így is valakit persze, vannak is jelentkezők a korosztályomból még gyerekesként is, csak nem biztos, hogy nekem az elég - bár persze van varázsa meg egotuning -, hogy moziba járkálunk kirittyentve mint a tinik. Szóval idővel mások lesznek az ember preferenciái és érzelmi stabilitásra vágyik. 10.
2022. máj. 4. 13:32
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Megbántam azt, hogy azzal az illetővel vállaltam.
2022. máj. 4. 13:34
 13/20 anonim ***** válasza:
96%
8 milliárd emberből biztos van pár.
2022. máj. 5. 01:13
 14/20 1Léna ***** válasza:
20%

A házasságom legjobb döntése a gyermekvállalás volt. Sokkal több örömöt hoztak a gyermekek az életembe a vártnál és ezt az örömöt fokozza, hogy ma már az unokáim szeretetét is élvezhetem.

Leírhatatlanul jó élmény gyerekekkel időt tölteni. Csodálatos látni a testi, fizikális fejlődésüket, az értelmük kibontakozását, hogy együtt csodálhatom velük a természet szépségeit. A közös élmények, megannyi igazgyöngyszemével gazdagodom nap mint nap.

A gyermekek nevelése minden megszerzett tudásom igazi hasznosulása.

A szülők a saját tudásuk legjavával nevelik gyermekeiket, utódaikat, a jövőt.

Ez pénzben nem kifejezhető, de a legértékesebb dolog az életben, akkor is ha a csak szerény anyagi körülmények között nevel valaki gyermeket. Szerintem rossz nevelési elv a jövőre nézve, mindent megadni a gyermekeknek, mert nem tanít probléma megodásra, nem tanít az ÉLETRE.

2022. máj. 5. 11:19
 15/20 anonim ***** válasza:
88%
oke Lena nem ez volt a kerdes
2022. máj. 5. 13:24
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Facebook-on van az I regret having children oldal, ott lehet olvasgatni.
2022. máj. 5. 23:48
 17/20 anonim ***** válasza:
83%
Faceukon profillal vállják, ktt meg név nélkül sem.
2022. máj. 5. 23:50
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Ismerősi körömben többen. Nem válnak el, "kibírják", de anyuka-apuka is síikdeg és semmi idejük nincs a két-három mellett.
2022. máj. 6. 08:16
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a nővérem. De ő sosem akart gyereket még is lett neki, mert hogy nem vette észre hogy terhes. 3 hónapos elmúlt amikor elakarta vetetni, végig járta a Budai kerületeket, de egy orvos sem vállalta el, késő volt hozzá. Így született meg a fia, akit ott hagyott az apjával amikor 6 éves volt... Borzalmas az egész, ahogy állt a gyerekéhez, a terhesség alatt amiket mondott, amiket kijelentett, a hideg ráz ha vissza gondolok. Már a fia felnőtt, hál Isten az apja és a szülei segítették, így normális fiatal lett belőle, de a lelke így is sokat sérült szegénynek :( Aki érzi magán nem anya típus, nem menne neki az anyaság könyörgöm ne szüljön gyereket, figyeljen oda nagyon!!!
2022. máj. 6. 08:49
 20/20 anonim ***** válasza:
100%

Én anya típusnak gondoltam magam gyerekekkel is dolgozom. Anyámmal rossz volt a kapcsolatom,nem láttam jó példát anya-lánya kapcsolatban mégis próbáltam mindent bele adni,hogy jobb lehessek nála. Hát nem lettem...már ott megbukott a dolog,hogy fiút akartam és nem lányt, mert az én családomban egyáltalán nem voltam megbecsülve csak az öcsémet ajnározták. Néha azért apám kiállt mellettem. Nem akartam,hogy lány legyen. Megbántam ezt az egészet. Hiába szeretem a férjem és a gyerekem,mert ettől függetlenül mindent megteszek érte,de se jó anya se jó feleség nem vagyok.

Több kikapcsolódásra és egyedüllétre lenne szükségem...ami nincsen. Néha arra gondolok, hogy lelépek és az apjára hagyom,nem akarom,hogy lelki sérült legyen a gyerek, mint annó én. Az apja imádja szereti elfogadja, türelmes vele,a szeme fénye. Én meg k*rva szarul csinálom...Néha azt veszem észre,hogy öcsém nevén szólítom egyszerűen teljesen ugyanolyanok,habitusban meg kinézetben is. Valószínűleg sajnos őt látom leginkább benne. Nehéz természetű gyerek...Nem tudok elvonatkoztatni attól, hogy tiszta öcsém,aki miatt állandóan háttérbe szorultam és konkrétan ugyanezt élem meg most is,mert én vagyok vele szinte 0-24-ben és magamra semmi időm sincs,mert az apja reggeltől késő estig dolgozik. Jobb lenne elhagyni őket, hogy senkit se tudjak lelkileg megnyomorítani,főleg nem a lányomat, aki semmiről sem tehet.

2022. máj. 6. 13:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!