Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Baj hogy megbántam hogy...

Baj hogy megbántam hogy családom lett?

Figyelt kérdés
Nem tudom nevelni a gyerekemet normálisan mert az apja folyton lehord mindennek. Belémrúg a lányom, hozzám vág valamit, hangosan tombol az Auchan közepén ha nem kap meg valamit. Én meg ha rászólok a férjem elhord minden dilisnek. Volt hogy azt mondta a lányom hogy pofán vág (mert ezt hallja az apjától). Úgy érzem én csak megszültem meg éjszakázhatok vele meg takaríthatok utána meg orvoshoz vihetem ha kell, magyarán gondoskodhatok róla. De olyan mintha valami alárendelt szerepet töltenék be itthon. Ma a cukrot odavágta a kocsiban a lányka én rászóltam hogy ezt hogy meri, de ennek is az lett a vége hogy a férjem lehordott mindennek, szar anya vagyok meg dilis és takarodjak. 5 éves. Ha nem tetszik neki valami megüt vagy belémrúg. Oviban azt mondják elbirnak vele (3 órát van bent). Tudom hogy nem normális a férjem viselkedése sem, tudom hogy el van kényeztetve a lányunk. De én egyedül nem tudom megnevelni mert az apja mindig ellenem támad. Ti mit tennétek a helyemben? Már arra is gondoltam hogy fogok egy szeretőt hogy legalább néha kiszakadjak ebből a pokolból, vagyis hogy néha nekem is legyen valami jó az életben,ne csak a rosszat kapjam mindig. De betegesen figyel a férjem arra is, nehogy megcsaljam. Meg mégis kinek kellenék ha itthon úgy bánik velem a saját családom mint a kutyával. Teljesen magam alatt vagyok. Senki nincs akivel megbeszélhetném.
2022. máj. 14. 18:35
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
96%

Kérdezd meg a nane.hu oldalon: mit tegyél ilyen helyzetben, milyen segítséget és hol tudsz igénybevenni.

Egyébként igen, válás mielőbb. Az ilyen emberrel kapcsolatosan kétségeim vannak hogy belátná saját viselkedését és változtatna.

Férjed a gyermeketek testi-lelki, érzelmi-erkölcsi fejlődését veszélyezteti viselkedésével - ami már most látszik.

Gyerekpszichológushoz vidd el.

Lépéseidről férjed ne tudjon.

2022. máj. 14. 19:15
 12/63 anonim ***** válasza:
90%
Az ilyen "apuka" -ha teljes roncsként mégis el mersz majd válni- ugyanezt folytatja tovább. Gyereknek mindent megvenni, mindent megengedni, gyerek had utálja anyukát. Két rossz közül tudsz választani, tűrsz tovább és úgy 50 körül belegebedsz, vagy úgy válsz el, hogy otthagyod a gyereket. Százból kilencvenkilenc anya ezt nem tudja megtenni. Ezt a gyereket te hiába vinnéd akár nevelési tanácsadóba, az apját senki nem tudja kényszeríteni, hogy felelősen nevelje. Nem tudom, rájöttél-e már, ő a gyereket sem szereti, pont lesz.rja, mi lesz belőle. Mikor felnő, ő mossa kezeit, az anyja még arra sem volt képes, hogy megnevelje, én már mit kezdjek vele.
2022. máj. 14. 19:17
 13/63 anonim ***** válasza:
94%
Válj el, tönkre fogsz menni.
2022. máj. 14. 19:17
 14/63 A kérdező kommentje:
Dehogy volt ilyen ember. Soha nem szültem volna neki, vagyis tőle. Tudta a fene hogy ilyen lesz. De csak az tudja aki volt már ilyen házasságban. Még megszabadulni sem lehet tőle. Azt mondja takarodjak, de ha eltakarodnék akkor én lennék a szemét ember. Mondjuk így is az vagyok. A lányommal meg soha nem fogok elbirni ebben a környezetben,mert van egy apukája aki soha nem mond nemet neki. De így mi értelme az egésznek. 40 éves vagyok, még 10 évig pocskondiáz aztán elpatkolok egy agyvérzésben vagy rákban mellette? Hogy váljak el, folyamatosan azt hallgatom hogy én senkinek nem kellenék meg semmire nem vagyok képes.
2022. máj. 14. 19:18
 15/63 anonim válasza:
96%

Pontosan azért pocskondiáz, hogy még jobban lehúzzon téged... és hogy elvegye a kedved ettől a dologtól. Ez nagyon undorító dolog pláne attól akinek elvileg a legjobben kellene szeretnie téged.

40 évesen hidd el még minden ujjadra akadna valaki még 1 gyermekkel is.

2022. máj. 14. 19:24
 16/63 anonim ***** válasza:
90%
A férjed egy patkány, gondolom te is egy vagy a sok nő közül akik k urvára válnának, de sajnos anyagi helyzetük nem engedi, ha nem így van akkor menekülj!
2022. máj. 14. 19:29
 17/63 anonim ***** válasza:
94%
Az nem ok a maradásra merthogy ő azt mondja hogy senkinek sem kellenél. Persze hogy ezt mondja, érzelmileg zsarol. Igenis el kell válni, ha más nincs próbálkozz anya otthonnal. Így csak tönkre mész. Biztos van egy barátno vagy szulok akihez esetleg mehetnél még
2022. máj. 14. 19:33
 18/63 anonim ***** válasza:
88%
Sajnos áldozat típus vagy kérdező. De ebből is van kiút. Olvass utána.
2022. máj. 14. 19:41
 19/63 A kérdező kommentje:
Vizsgaidőszakban a szüleimnél volt a lányom, mert a csodálatos apukája nem tudott szabit kivenni értem vagy a gyerekéért. Hát anyámékat is kikészítette a kiscsaj, pedig 3 gyereket felneveltek, de ott is uralkodott meg leste őket hogy csak vele foglalkozzanak, egymással ne is kommunikáljanak. Meg hogy is beszélném meg a férjemmel a gondokat, beáll kettőnk közé a lányunk hogy vele beszélgessünk. Eleget meséltem, mesélek neki születésétől fogva, sokat játszok vele, hintaterezünk, de úgy viselkedik mint egy elhanyagolt magányos gyerek. Be vásárláskor meg olyan mint egy 2 éves gyerek, ordít, mindenki minket néz.
2022. máj. 14. 19:43
 20/63 anonim ***** válasza:
92%
A férjed egy patkány és a kölyköd is. Kapna egy pofont tudna viselkedni.
2022. máj. 14. 19:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!