Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Baj hogy megbántam hogy...

Baj hogy megbántam hogy családom lett?

Figyelt kérdés
Nem tudom nevelni a gyerekemet normálisan mert az apja folyton lehord mindennek. Belémrúg a lányom, hozzám vág valamit, hangosan tombol az Auchan közepén ha nem kap meg valamit. Én meg ha rászólok a férjem elhord minden dilisnek. Volt hogy azt mondta a lányom hogy pofán vág (mert ezt hallja az apjától). Úgy érzem én csak megszültem meg éjszakázhatok vele meg takaríthatok utána meg orvoshoz vihetem ha kell, magyarán gondoskodhatok róla. De olyan mintha valami alárendelt szerepet töltenék be itthon. Ma a cukrot odavágta a kocsiban a lányka én rászóltam hogy ezt hogy meri, de ennek is az lett a vége hogy a férjem lehordott mindennek, szar anya vagyok meg dilis és takarodjak. 5 éves. Ha nem tetszik neki valami megüt vagy belémrúg. Oviban azt mondják elbirnak vele (3 órát van bent). Tudom hogy nem normális a férjem viselkedése sem, tudom hogy el van kényeztetve a lányunk. De én egyedül nem tudom megnevelni mert az apja mindig ellenem támad. Ti mit tennétek a helyemben? Már arra is gondoltam hogy fogok egy szeretőt hogy legalább néha kiszakadjak ebből a pokolból, vagyis hogy néha nekem is legyen valami jó az életben,ne csak a rosszat kapjam mindig. De betegesen figyel a férjem arra is, nehogy megcsaljam. Meg mégis kinek kellenék ha itthon úgy bánik velem a saját családom mint a kutyával. Teljesen magam alatt vagyok. Senki nincs akivel megbeszélhetném.
2022. máj. 14. 18:35
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 anonim ***** válasza:
97%
El kell válnod. Egy szörny a férjed.
2022. máj. 14. 18:36
 2/63 anonim ***** válasza:
79%
A férjed milyen ember volt, mielőtt gyereketek született?
2022. máj. 14. 18:41
 3/63 anonim ***** válasza:
96%
Elváltok kezdesz uj életet.
2022. máj. 14. 18:42
 4/63 anonim ***** válasza:
93%
A férjed egy farok. Ha nem hajlandó változni, el kell hagynod, mert így a gyerek életét is elcseszi.
2022. máj. 14. 18:45
 5/63 anonim ***** válasza:
94%
válnék. Ha kell ,a gyereket is otthagynám.
2022. máj. 14. 18:47
 6/63 anonim ***** válasza:
83%
hagynám a francba őket. selejtes férj,m őt majmoló kölkök, ki a francnak kell ez? egy szent se boldogulna egy áskálódó fa.sszal a nyakán.
2022. máj. 14. 18:48
 7/63 anonim ***** válasza:
85%
Amúgy sokan megbánják, csak "illik " hazudni, különben elevenen megköveznek a vérmamik.
2022. máj. 14. 18:49
 8/63 anonim ***** válasza:
63%
Gondolom nem tudja eltartani se magát, se a gyereket, azért nem válik el.
2022. máj. 14. 18:49
 9/63 anonim ***** válasza:
89%
Vagy mert bántalmazott nő, kibe már beleverte a selejtes hapsi hogy szart sem ér, és nem mer válni.
2022. máj. 14. 18:51
 10/63 anonim válasza:
69%

Szia! Férjeddel ezt kettesben gondolom próbáltad megbeszélni, és annak mi lett a kimenetele?

Mert ha ezt nem tudjátok megbeszélni sajnos, akkor mielőbb a sarkadra kell állni és lépni egy válással mert előbb-utóbb ebbe bele fogsz bolondulni.. és az neked sem jó meg senkinek sem a családod , rokonságod esetleges baráti körödben. Én nekem ugyanbár, nincs gyermekem.. de ha nekem az 5 éves gyerekem nekem vágna valamit vagy megütne, belémrúgna biztos nem hagynám.. és megnevelném. Gondolj bele ha így hagyod magad elnyomni a későbbiekben ebből mi fog kisülni? ..Mert ebből semmi jó 15 éves korára már kezed lábad fogja törni? Szóval egy szónak is száz a vége ezt minél előbb próbáld megbeszélni a férjeddel, vagy ha nem sikerül sajnos ki kell lépned ebből.

2022. máj. 14. 19:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!