Anyukám miért nem tud támogatni, akkor is ha szerinte ez egy rossz döntés?
Az örökbeadás nem kerül semmibe anyagilag, nagyon szomorú dolog ha szülés után valaki lemond a gyerekről, de esélyt ad neki az életre.
Ismerek családokat, ahol részmunkaidős mimimálbérből nevelnek több, tudatosan vállalt gyereket és mindig megoldották valahogy.
Hahhh, látszik, hogy férfi vagy. Idióta. Nem kerül semmibe? Terhesvitaminról, terhesruhàkrol, terhestornatol, szuleselokeszitesrol, kulonos etrendrol, terhessegi cukirbetegsegrol, maganorvosrol hallottàl-e màr? Veszèlyeztetett terhessègröl, amikor nem lehet doglozni? Szülés utàn rehabról, szüksèges plaszrikai mütètekröl, azervezet szèteoncsolódàsàról, traumás sèrülèsekröl hallottál-e? Nem?
Hányszor szültèl èletedben te szerencsès, hogy így tudod, mibe kerül?!
Jah, mert a cèl mindig minimàlbèrböl nyomorgó gyerekeket gyàrtani dutószalagon, akiknek a szalagmunkàs sors eleve predesztinàlt. Bravoooo, minden tiszteletem az emlitett kiccsalàdbak… ja várj, nem!!!
Ahogy írsz, az téged minősít.
Nem olyan kisebbségi családra gondoltam, akiket próbálsz "megjeleníteni" a gunyoros írással. Előbb még az volt a fáma a áválaszban, hogy "ennyiből nem lehet gyereket eltartani". Meg hogy "ahhoz minimum nem tudom milyen gazdagnak kell lenni".
Én nem "szerencsétleneztem" le senkit a válaszaimban, csak úgy közölném halkan.
Segítség az mindig van és a kérdésből nem az derül ki, hogy az édesanya életét veszélybe sodorná a magzat kihordása például.
Úgy ferdíted a dolgokat, ahogyan éppen számodra tetszik.
Ja, végülis fèrfi lètedre csak megszülesztenél egy nöt, aki ezt nem akarja. Tudod, ezt hogy nevezik, testi eröszaknak!
De mièrt is àllok le veled vitàzni, csàvó vagy fogalmad nincs semmiröl. Ez kb olyan, mintha èn most elkezdenèm magyaràzni, hogy a tökôn rúgás nem is fàj. Ugye nem? Hisz olvastam róla, hogy nem fáj annyira. Az èletedet nem veszèlyezteti, ezèrt èn nökènt úgy tartom helyesnek, hogy te rúgasd magadat most jól tökön. Hidd el, nem fáj, èn csak tudom! Atya èg, a fèrfiak mèg mindig meg tudnak lepni vele, mennyire ostobák ès despotàk.
Iganis megvetem azt, aki a semmire szül. Nyomorba, minimàlbèrre. Ha neked lehet vèlemènyed, akkot bizony nekem is!
Nem degradáltam le a nőket úgy, hogy "csajnak" nevezzem őket, ahogy Te tetted a férfiakkal, "csávónak" nevezve.
Ilyen stílusú-szóhasználatú nővel nem is állnék szóba, ha a vitától függetlenül is így viselkedsz.
Nemrég még a fentebbi válaszokban az volt a vélekedés, hogy micsoda gazdagnak kell lenni a gyerek megtartásához-felneveléséhez.
Egy élő élet kitépése az anyaméhből számomra leírhatatlanul rettenetes, tudom ezzel már mindenfélének vagyok címkézve, de akkor is ezt érzem ezzel kapcsolatosan.
"Egy élő élet kitépése az anyaméhből számomra leírhatatlanul rettenetes"
Akkor neked ne legyen soha abortuszod. Meg van oldva a kérdés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!