Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám miért nem tud támogatn...

Anyukám miért nem tud támogatni, akkor is ha szerinte ez egy rossz döntés?

Figyelt kérdés
Abortuszom lesz, és ezt nagyon is sokszor és jól átgondoltam. Nem tudnék egy gyereknek olyan jövőt biztosítani, amilyet szeretnék. Az apja biztosan nem akarja a gyereket, száma egy hiba voltam…, mikor elmondtam neki hogy terhes lettem, elmondta hogy már házas és van gyereke, és hogy ez mekkora hiba volt, és majdnem sírt nekem hogy ő mennyire szereti a feleségét, és hogy ez az egész mekkora fatális hiba volt. Idegességében mindent a fejemhez vágott. Nagyon fáj már így is a dolog, de tudom hogy ha ezt a babát megszülném akkor szörnyű élete lenne. Nem tudnék egyedülálló anya lenni. Csak azt kértem anyutól hogy egy kicsit támogasson, és mindent elmondtam neki, majd ő is leüvöltötte a hajam hogy egy idióta vénlány vagyok, sikerült teherbe esnem, és most el akarom vetetni. És hogy az én hibám hogy 35 évesen még mindig nincs férjem.

2022. ápr. 18. 19:14
 61/94 anonim ***** válasza:
74%

Nyilvàn, utolsó. Söt direkt ès mèg èlvezik is. Elmehàborodott vagy 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Azt màr èszrevettem az elözö vàlaszaidból is, hogy a pelenkàt többet forgattad èletedben, mint a Helyesírási Kéziszótàrt… De azt el kell mondjam, hogy az “akarmit”, az egybe írandó… tudod, marha égö rád nézve, hogy úgy szólsz le felelösen gondolkodó nöket, hogy gyakorlatilag írástudatlan vagy a saját anyanyelveden…

2022. ápr. 19. 14:57
 62/94 anonim ***** válasza:
70%

Faszlovaglás... jó lehet veled a szex, ha ilyen undorral beszélsz róla.

Nincs 100%-os védekezés, ezt nem tudtad? A tények hidegen hagynak?

2022. ápr. 19. 14:58
 63/94 anonim ***** válasza:
0%

Pelenkat egyet sem kellett forgatnom, mert nem vagyok olyan "elmehaborodott" hogy felcsinaltassam magam felelotlenul. 🤣

Ciki, hogy a helyesirasomba belekotsz, de a lenyegen nem valtoztat 🤣🤣

2022. ápr. 19. 15:05
 64/94 anonim ***** válasza:
89%

A lényeg annyi, hogy nincs jogod más èletébe belepofázni.

Továbbá lényeges az is, hogy még mindig nincs 100%-os fogamzásgátlás. Úgyhogy mèg szerencse, hogy nem kellett a tényeken vàltoztatnom, ugyanis azok magukért beszèlnek. Az abortusz egy nö legitim és teljesen elfogadható döntése.

2022. ápr. 19. 15:15
 65/94 anonim ***** válasza:
19%

Fura megfigyelni, hogy én nem "nyomiztam" le senkit, velem viszont ezt megtették és emberi mivoltomban degradáltak, aláztak le.

Én egyszer randiztam egy lánnyal, az első találkán rámzúdította a "titkait" és azonnali elfogadást vagy nem elfogadást várt.

Megdöbbentem azon, hogy abortusza volt, amit mindenkivel közölt (szerintem ha már valaki ilyet tesz, magánügy kellene hogy legyen).

Megdöbbenésemre közölte, hogy "na és, több ismerőse is van, akiknek 3-4 abortusz is volt, mert "becsúszott""...

Valakiknél úgy tűnik ez csak így megy: "ejjj no becsússzant & elvetetem, mint valami rutin.

Természetesen mindegyik ilyen buzgó vallásos egyházi iskolába járt anno. Érdekes, hogy pont "azt teszik ami ellen a vallásuk szól" Én nem vagyok vallásos, de ez elborzaszt.

Gondolom valahol naturalisztikus részletességgel van ábrázolva a kaparás (bár mostanában vákuumos módszer van de talán az is megtekinthető a neten hogy milyen szomorú), talán látványra is sokkoló, milyen lehet egy készülő életet az anyaméhből kitépni.

2022. ápr. 19. 15:27
 66/94 anonim ***** válasza:
10%

"A lényeg annyi, hogy nincs jogod más èletébe belepofázni."

Gondolom ez a "joga van hozzá hogy elvetesse" című hozzáállás, az ellentétes válaszokat (és hozzászólókat) ismeretlenül "nyomizzátok", "degradáljátok".

"Vetesse el!" - 100% "Ne vetesse el!" - "0%". Ez az amiért egyre kevesebb a látogató is az oldalon...

2022. ápr. 19. 15:29
 67/94 anonim ***** válasza:
91%
Kis abortusz ellenes: a férfiakat miért nem fikázod, akik felcsinálták a nőket? Tudod én voltam gyakszin női klinikán, ott ahol az abortuszokat végezték. Tudod nagyon sok nő volt, aki bizony a felelőtlen lelépő faszi miatt mentek oda, mert nem tudták vállalni egyedül a gyereket olyan élethelyzetben voltak. Amíg ma Orbanisztánban már az is hátrány a munkaerőpiacon, h 25 feletti nő vagy, és terhes lehetsz, valamint a herék simán kilábalhatnak a felelősség vállalás alól, addig p.fátokat laposra. A megalázó intézéséről nem is beszélve. A heréket miért nem kötelezik, ha már itt tartunk? Amúgy meg hányszor van olyan, hogy a nő hormont nem szedhet, a pasi meg hisztizik az óvszer miatt, ígér fűt fát aztán ha megtörtént a baj, már hírtelen mégis gond a gyerek. Szerintem azoknak kellene segíteni, akik amúgy megtartanák a gyereket, úgy nem lennétek képmutatóak. Aki meg nem akarja, annak persze, lehet javasolni alternatívát, mint pl. örökbeadás, de ha így sem akarja, akkor békénhagyni, saját teste élete, joga van az abortuszhoz. Jobb, mintha megkeserítené a gyereke életét. Nem olyan jó ám nemkívánt gyerekként felnőni álszentek.
2022. ápr. 19. 15:32
 68/94 anonim ***** válasza:
77%
65. Férfiként főleg fogd be!
2022. ápr. 19. 15:35
 69/94 anonim ***** válasza:
0%

Örökbe is lehet adni akár nyílt akár zárt örökbefogadással, esélyt adva neki az életre, mint megölni.

"Tudod nagyon sok nő volt, aki bizony a felelőtlen lelépő faszi miatt mentek oda, mert nem tudták vállalni egyedül a gyereket olyan élethelyzetben voltak."

Örökbe is lehet adni. Elítélem az olyen férfit aki ilyet tesz, meg lehetett közös beleegyezésen alapuló, egyéjszakás kaland is.

Azt közölte a randin velem ismerkedő lány, hogy "ismerettségi körében valakinek 3-4 is volt, mert becsúszott, na és?". Olyan magától értetődő természetességgel közölte, amely számomra vérfagyasztó volt...

"65. Férfiként főleg fogd be!"

Ne írd elő hogy mit tegyek vagy mit ne tegyek, köszi.

2022. ápr. 19. 15:45
 70/94 anonim ***** válasza:
81%
67-es válaszomhoz még hozzáfűzném, hogy dolgozó nők voltak. Szóval ez a mai magyar helyzet. Ha csak nem vagy bankár, mérnök, informatikus stb., csupán egy közalkalmazott, vagy eü-s (nem orvos) esetleg egyszerű gyári munkás, akkor a fizetésedből nem fogsz tudni egyedül gyereket vállalni, főleg ha albira vagy hitelre még el is megy a fizud fele...
2022. ápr. 19. 15:45

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!