Anyukám miért nem tud támogatni, akkor is ha szerinte ez egy rossz döntés?
Nyilvàn, utolsó. Söt direkt ès mèg èlvezik is. Elmehàborodott vagy 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Azt màr èszrevettem az elözö vàlaszaidból is, hogy a pelenkàt többet forgattad èletedben, mint a Helyesírási Kéziszótàrt… De azt el kell mondjam, hogy az “akarmit”, az egybe írandó… tudod, marha égö rád nézve, hogy úgy szólsz le felelösen gondolkodó nöket, hogy gyakorlatilag írástudatlan vagy a saját anyanyelveden…
Faszlovaglás... jó lehet veled a szex, ha ilyen undorral beszélsz róla.
Nincs 100%-os védekezés, ezt nem tudtad? A tények hidegen hagynak?
Pelenkat egyet sem kellett forgatnom, mert nem vagyok olyan "elmehaborodott" hogy felcsinaltassam magam felelotlenul. 🤣
Ciki, hogy a helyesirasomba belekotsz, de a lenyegen nem valtoztat 🤣🤣
A lényeg annyi, hogy nincs jogod más èletébe belepofázni.
Továbbá lényeges az is, hogy még mindig nincs 100%-os fogamzásgátlás. Úgyhogy mèg szerencse, hogy nem kellett a tényeken vàltoztatnom, ugyanis azok magukért beszèlnek. Az abortusz egy nö legitim és teljesen elfogadható döntése.
Fura megfigyelni, hogy én nem "nyomiztam" le senkit, velem viszont ezt megtették és emberi mivoltomban degradáltak, aláztak le.
Én egyszer randiztam egy lánnyal, az első találkán rámzúdította a "titkait" és azonnali elfogadást vagy nem elfogadást várt.
Megdöbbentem azon, hogy abortusza volt, amit mindenkivel közölt (szerintem ha már valaki ilyet tesz, magánügy kellene hogy legyen).
Megdöbbenésemre közölte, hogy "na és, több ismerőse is van, akiknek 3-4 abortusz is volt, mert "becsúszott""...
Valakiknél úgy tűnik ez csak így megy: "ejjj no becsússzant & elvetetem, mint valami rutin.
Természetesen mindegyik ilyen buzgó vallásos egyházi iskolába járt anno. Érdekes, hogy pont "azt teszik ami ellen a vallásuk szól" Én nem vagyok vallásos, de ez elborzaszt.
Gondolom valahol naturalisztikus részletességgel van ábrázolva a kaparás (bár mostanában vákuumos módszer van de talán az is megtekinthető a neten hogy milyen szomorú), talán látványra is sokkoló, milyen lehet egy készülő életet az anyaméhből kitépni.
"A lényeg annyi, hogy nincs jogod más èletébe belepofázni."
Gondolom ez a "joga van hozzá hogy elvetesse" című hozzáállás, az ellentétes válaszokat (és hozzászólókat) ismeretlenül "nyomizzátok", "degradáljátok".
"Vetesse el!" - 100% "Ne vetesse el!" - "0%". Ez az amiért egyre kevesebb a látogató is az oldalon...
Örökbe is lehet adni akár nyílt akár zárt örökbefogadással, esélyt adva neki az életre, mint megölni.
"Tudod nagyon sok nő volt, aki bizony a felelőtlen lelépő faszi miatt mentek oda, mert nem tudták vállalni egyedül a gyereket olyan élethelyzetben voltak."
Örökbe is lehet adni. Elítélem az olyen férfit aki ilyet tesz, meg lehetett közös beleegyezésen alapuló, egyéjszakás kaland is.
Azt közölte a randin velem ismerkedő lány, hogy "ismerettségi körében valakinek 3-4 is volt, mert becsúszott, na és?". Olyan magától értetődő természetességgel közölte, amely számomra vérfagyasztó volt...
"65. Férfiként főleg fogd be!"
Ne írd elő hogy mit tegyek vagy mit ne tegyek, köszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!