Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám miért nem tud támogatn...

Anyukám miért nem tud támogatni, akkor is ha szerinte ez egy rossz döntés?

Figyelt kérdés
Abortuszom lesz, és ezt nagyon is sokszor és jól átgondoltam. Nem tudnék egy gyereknek olyan jövőt biztosítani, amilyet szeretnék. Az apja biztosan nem akarja a gyereket, száma egy hiba voltam…, mikor elmondtam neki hogy terhes lettem, elmondta hogy már házas és van gyereke, és hogy ez mekkora hiba volt, és majdnem sírt nekem hogy ő mennyire szereti a feleségét, és hogy ez az egész mekkora fatális hiba volt. Idegességében mindent a fejemhez vágott. Nagyon fáj már így is a dolog, de tudom hogy ha ezt a babát megszülném akkor szörnyű élete lenne. Nem tudnék egyedülálló anya lenni. Csak azt kértem anyutól hogy egy kicsit támogasson, és mindent elmondtam neki, majd ő is leüvöltötte a hajam hogy egy idióta vénlány vagyok, sikerült teherbe esnem, és most el akarom vetetni. És hogy az én hibám hogy 35 évesen még mindig nincs férjem.

2022. ápr. 18. 19:14
 11/94 anonim ***** válasza:
17%
Miért kéne támogatnia? Amikor nem védekeztél nem kérted a támogatását? Te akarod abortáltatni a magzatod, old meg szépen egyedül. Én se támogatnám a gyerekem ha ilyet akarna tenni
2022. ápr. 18. 20:00
 12/94 anonim ***** válasza:
75%
Nem értem anyádat, és téged sem értelek. Minek vársz támogatást egy olyan alaktól aki nem állt melletted? Neked meg kitartást. Jobb felelősen nem szülni, mint lelki nyomorékot csinálni egy gyerekből. Az idiótákat, akik itt vadidegenként is nyomasztanának, lökik az ab-ellenes marhaságokat meg tojd le. Más f.szával vernék a csalánt, de igazából nem érdekli őket miféle nyomorult élete lenne a gyereknek, meg neked is. Nehogy má' eldönthesse egy nő mit válla meg mit nem életre mi?
2022. ápr. 18. 20:05
 13/94 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudtam hogy házas, soha nem tennék ilyet. Inkább lennék magányos mint hogy valaki házasságát elszúrjam, vagyis megadtam rá az esélyt.
2022. ápr. 18. 20:05
 14/94 anonim ***** válasza:
68%

Szia

Figyelj, először is együttérzek és sajnálom a helyzetedes.

Másodszor, én nem vagyok abortusz ellenes, viszont csak indokolt esetben tartom helyes döntésnek. A leírásod alapján nem gondolom hogy buta lennél, azt se hogy tapasztalatlan, 35 évesen pedig azt se mondhatom hogy nem vagy ideális korban egy gyerekneveléshez.

Az én anyám és egyedülállóként nevelt fel minket (mi ikrek lettünk), igazi rossz helyre születtünk mert se lakása, se autója, se munkája, se férje nem volt. De végül ahogy nőttünk ő is összeszedte magát és meglett egy viszonylag jó életszínvonalunk.

Egyébként a te anyád biztosan nem támogatna ha meglenne a gyerek? Mert tuti hogy az én anyám is először elhordana mindennek, de azt nem úgy értené hogy nem fordulhatok hozzá ha megszületik.

Szóval szerintem gondold át, persze a te döntésed. Az is valószínű hogyha most lemondasz róla, már nem lesz legközelebb ilyen.

2022. ápr. 18. 20:06
 15/94 anonim ***** válasza:
11%

Amikor a párod meghalt,akkor azért támogatott,mert látott még reményt,hogy valakivel újra összejössz,és lehetnek kisunokák. Most,hogy terhes vagy,és el akarod vetetni,még ez a remény is szertefoszlott neki.

Remélem jó döntést hozol.

2022. ápr. 18. 20:08
 16/94 anonim ***** válasza:
90%
És a jó döntés az, amit a kérdező annak tart, nem egy rakás idegen.
2022. ápr. 18. 20:11
 17/94 anonim ***** válasza:
5%
16: egyáltalán nem feltétlenül igaz
2022. ápr. 18. 20:12
 18/94 anonim ***** válasza:
57%

Én sem tudnám támogatni az elvetetést, nem "vallási okokból", hanem lelkileg elmondhatatlanul megvisel férfiként a dolog.

Szomorú, hogy a hapsi a feleségét meg tudta csalni, de vállalni a gyereket már nem tudja. 0 felelősséggel számára csak az élvezetről szólt a dolog.

2022. ápr. 18. 20:14
 19/94 anonim ***** válasza:
14%
A történet mindhárom szereplőjének csak részigazsága van, én anyád nézőpontját tartom a szimpatikusnak. Ő az aki, aki a kapcsolat egyetlen valós értékét tartja szem előtt, miközben a másik kettő csak a pillanatnyi testi örömet látta a kapcsolatban.
2022. ápr. 18. 20:14
 20/94 anonim ***** válasza:
87%
Miért is, mert te, mint idegen, jobban fel tudod mérni a körülményeit, közeget amiben él, a teherbírását meg egyeket? Lássuk be: te is csak egy ab-ellen vagy aki rákényszerítené egy idegen nőre a szülést, akármilyen körülmény közé, csak hogy megfeleljen a te kis fekete-fehér értékrendednek..
2022. ápr. 18. 20:15

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!