Anyukám miért nem tud támogatni, akkor is ha szerinte ez egy rossz döntés?
Szia
Figyelj, először is együttérzek és sajnálom a helyzetedes.
Másodszor, én nem vagyok abortusz ellenes, viszont csak indokolt esetben tartom helyes döntésnek. A leírásod alapján nem gondolom hogy buta lennél, azt se hogy tapasztalatlan, 35 évesen pedig azt se mondhatom hogy nem vagy ideális korban egy gyerekneveléshez.
Az én anyám és egyedülállóként nevelt fel minket (mi ikrek lettünk), igazi rossz helyre születtünk mert se lakása, se autója, se munkája, se férje nem volt. De végül ahogy nőttünk ő is összeszedte magát és meglett egy viszonylag jó életszínvonalunk.
Egyébként a te anyád biztosan nem támogatna ha meglenne a gyerek? Mert tuti hogy az én anyám is először elhordana mindennek, de azt nem úgy értené hogy nem fordulhatok hozzá ha megszületik.
Szóval szerintem gondold át, persze a te döntésed. Az is valószínű hogyha most lemondasz róla, már nem lesz legközelebb ilyen.
Amikor a párod meghalt,akkor azért támogatott,mert látott még reményt,hogy valakivel újra összejössz,és lehetnek kisunokák. Most,hogy terhes vagy,és el akarod vetetni,még ez a remény is szertefoszlott neki.
Remélem jó döntést hozol.
Én sem tudnám támogatni az elvetetést, nem "vallási okokból", hanem lelkileg elmondhatatlanul megvisel férfiként a dolog.
Szomorú, hogy a hapsi a feleségét meg tudta csalni, de vállalni a gyereket már nem tudja. 0 felelősséggel számára csak az élvezetről szólt a dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!