Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám miért nem tud támogatn...

Anyukám miért nem tud támogatni, akkor is ha szerinte ez egy rossz döntés?

Figyelt kérdés
Abortuszom lesz, és ezt nagyon is sokszor és jól átgondoltam. Nem tudnék egy gyereknek olyan jövőt biztosítani, amilyet szeretnék. Az apja biztosan nem akarja a gyereket, száma egy hiba voltam…, mikor elmondtam neki hogy terhes lettem, elmondta hogy már házas és van gyereke, és hogy ez mekkora hiba volt, és majdnem sírt nekem hogy ő mennyire szereti a feleségét, és hogy ez az egész mekkora fatális hiba volt. Idegességében mindent a fejemhez vágott. Nagyon fáj már így is a dolog, de tudom hogy ha ezt a babát megszülném akkor szörnyű élete lenne. Nem tudnék egyedülálló anya lenni. Csak azt kértem anyutól hogy egy kicsit támogasson, és mindent elmondtam neki, majd ő is leüvöltötte a hajam hogy egy idióta vénlány vagyok, sikerült teherbe esnem, és most el akarom vetetni. És hogy az én hibám hogy 35 évesen még mindig nincs férjem.

2022. ápr. 18. 19:14
 41/94 anonim ***** válasza:
11%

Én csak azt nem tudom, hogy nem tudsz 35 évesen egy gyereket eltartani?

Azért az emberek nagy százaléka ilyen idősen már meg tud állni a saját lábán és félretett pénze is van...

2022. ápr. 19. 07:45
 42/94 anonim ***** válasza:
84%
Miért kéne a pénzét egy gyerekre pazarolnia?
2022. ápr. 19. 09:14
 43/94 anonim ***** válasza:
95%

1. miért kéne támogatnia?

2. felnőtt ember vagy, egyáltalán miért tudja, hogy ab-ra mész?

Én 33 vagyok, de vannak dolgok az életemben, amik - bármennyire szeretem is a szüleimet - nem az ő dolguk.

2022. ápr. 19. 11:27
 44/94 anonim ***** válasza:
78%

Azta, de undorítóak vagytok. :D

Anyád azért nem támogat mert a saját nézetei fontosabbak neki a te fizikai/lelki érdekeidnél.

2022. ápr. 19. 11:40
 45/94 anonim ***** válasza:
16%

Hát, az anyjának is joga van a saját érzéseihez szerintem. Meg a kérdezőnek is, de ez olyan szinten elvi kérdés amiben nincs kompromisszum és nem lehet elvárni, hogy támogassa ha ő képtelen rá.

Nekem kb akkora csoda, hogy spontán megfogant a fiam, hogy leírni sem tudom. Esélytelen, hogy legyen neki testvére. Hozzám jöhet buksisimire a hisztis kamasz is az összes bullshitjével együtt, de egy abortuszos sosem. Ez ilyen. El kell fogadni, hogy a kérdező döntése, az ő dolga. De azt is, hogy az anyja nem asszisztál hozzá. Mondjuk bunkónak se kéne lenni miatta

2022. ápr. 19. 12:42
 46/94 anonim ***** válasza:
18%

Sokak szerint az abortusz=gyilkosság, egy meg nem született élet elvétele.

Nem vagyok vallásos, de szerintem is az és akárhányszor kerül szóba a téma, megvisel.

2022. ápr. 19. 12:54
 47/94 anonim ***** válasza:
11%

Hiába a 0%-os lepontozás, a nem kialakult életet megölni az sajnos gyilkosság, "visszalökni a nemlétbe". Ha egyesek képesek "fekete-fehér" módon látni e kérdést, azért no comment.

Egyébként nagyon sokaknak nem lehet gyerekük és vágynának örökbefogadásra....

2022. ápr. 19. 13:07
 48/94 anonim ***** válasza:
23%
Senkit nem érdekel, mire vágynak.
2022. ápr. 19. 13:25
 49/94 anonim ***** válasza:
10%
2022. ápr. 19. 13:26
 50/94 anonim ***** válasza:
10%

Kérdező: link, ami segíthet, az előzőeken túl:

[link]

2022. ápr. 19. 13:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!