Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám miért nem tud támogatn...

Anyukám miért nem tud támogatni, akkor is ha szerinte ez egy rossz döntés?

Figyelt kérdés
Abortuszom lesz, és ezt nagyon is sokszor és jól átgondoltam. Nem tudnék egy gyereknek olyan jövőt biztosítani, amilyet szeretnék. Az apja biztosan nem akarja a gyereket, száma egy hiba voltam…, mikor elmondtam neki hogy terhes lettem, elmondta hogy már házas és van gyereke, és hogy ez mekkora hiba volt, és majdnem sírt nekem hogy ő mennyire szereti a feleségét, és hogy ez az egész mekkora fatális hiba volt. Idegességében mindent a fejemhez vágott. Nagyon fáj már így is a dolog, de tudom hogy ha ezt a babát megszülném akkor szörnyű élete lenne. Nem tudnék egyedülálló anya lenni. Csak azt kértem anyutól hogy egy kicsit támogasson, és mindent elmondtam neki, majd ő is leüvöltötte a hajam hogy egy idióta vénlány vagyok, sikerült teherbe esnem, és most el akarom vetetni. És hogy az én hibám hogy 35 évesen még mindig nincs férjem.

2022. ápr. 18. 19:14
 31/94 anonim ***** válasza:
100%
Őszinte részvétem a vőlegényed miatt, és nagyon sajnálom, hogy egy olyan becstelen alakot fogtál ki, aki elhalgatta, hogy házas, aztán bújik ki a felelősség alól. Egy gyerek vállalása vagy nem vállalása nagyon komoly dolog, a teljes további életedet befolyásolja. Ezt nyilván végiggondoltad, és 35 évesen nem hasraütésre hoztad meg a döntésedet. Megértem, hogy nagyon rosszul esik anyád viselkedése, és fáj, hogy egy ilyen nehéz helyzetben neked támad. Ez a vénlányozás amúgy még egy kívülállótól is megalázó (mintha egy nő egy kosár zöldség lenne a piacon, ami ha rárohad a kofára, akkor értéktelen). Az emberek ritkán változnak, idős emberek pedig még ritkábban, ezért azt javaslom, hogy ne tőle várj támaszt most, engedd ezt el. Nem fog úgy viselkedni, ahogy szeretnéd, és csak frusztráltabb leszel. Ha van közeli barátod/barátnőd, inkább vele beszéld meg ezeket a dolgaidat. Az sem lenne rossz, ha pl. egy pszichológussal konzultálnál, mert elég sok minden van most a válladon. Becsaptak, elhagytak, és itt vagy egy nem kívánt terhességgel. Ezek külön-külön is épp elég nehéz dolgok. Fel a fejjel, hidd el, hogy lesznek még szebb napjaid.
2022. ápr. 18. 20:46
 32/94 anonim ***** válasza:
87%

Azt hiszem, a kedves anyuka az a típus, aki mindig talál valami beszólnivalót: ha nem vénlányozni fog, akkor zabigyerekezni.

(nem tartom kizártnak, hogy pont a lehetséges anyós személye miatt kerülnek messzire a lehetséges kérők)

2022. ápr. 18. 21:01
 33/94 anonim ***** válasza:
17%
Persze, nem tudtad, hogy házas. Hagyjuk már ezt az ócska hazudozást, főleg a mai világban, mikor kb. bárkiről bármit pillanatok alatt le lehet csekkolni és nem kell ehhez nyomozónak lenni.
2022. ápr. 18. 21:04
 34/94 anonim ***** válasza:
73%
Asszem megmondanám anyámnak, hogy amilyen sz4r alak vagyok úgy tűnik ő hiába bszott fiatalon, nem őt igazolta az élet. Tehát vénlány-asszony 1-1. Persze nyilván nincs kapacitásod ironizálni, meg gúnyolódni, pedig anyád övön aluli aljas megjegyzései ennyit érnek. A lelki szegénységi bizonyítványa ötös, ha túl vagy bármin akkor ki is állíthatod neki. 31-nek igaza van, nem anyád most a fő műsorszám, van elég bajod az alapszituval is. Talán megérné pszichológust megfizetni, vagy, ha nincs zséd akkor a kispapa állja a cechet. Mert nem úgy van az, hogy ő éli világát, te meg belerokkansz lelkileg, testileg sem lesz fáklyás menet, miközben a közös gyereketekről van szó. Ebben a helyzetben és a te nézőpontodból a feleség a legutolsó, nincs is hozzá semmi közöd! Őt majd elrendezi a férje akire az egész probléma tartozik. Nem anyád kötelessége téged átsegíteni a helyzeten, hanem a gyerek apjáé!
2022. ápr. 18. 21:14
 35/94 anonim ***** válasza:
90%
33# És, ha tudta? Soha nem a harmadik fél a hibás! A kapcsolatban álló dönt. Nem egy kívülálló nő felelőssége az én feleségem boldogsága. Megette a fene, ha a férjem felszarvazása egy idegen csávó elvein múlik. A megcsalás a megcsaló döntése, se több, se kevesebb. Hogy én milyen családi jogállásút csábítok az csakis az én értékrendem, azt számon nem kérheti rajtam kívül senki. Be is b4szna, megcsalom a partneremet és ráfognám a nyuszira. Ennyire jellemtelen nem lehet senki.
2022. ápr. 18. 21:21
 36/94 anonim ***** válasza:
0%

Se férjed, sem gyereked.

Valószínűleg nem is lesz.

2022. ápr. 18. 21:21
 37/94 anonim ***** válasza:
5%
35. Nyílván a megcsaló a fő szemét, de azt sem kell félteni, aki annyira aljas, hogy kikezd olyannal v elfogadja egy olyan közeledését, akinek párja van, főleg ha házas esetleg gyerek is van. Ezzel csak a "szent" r* bancok nyugtatják magukat és állítják be valami jó angyalkának magukat...
2022. ápr. 18. 21:36
 38/94 anonim ***** válasza:
85%
38 menj aludni. gondolom nincs párod, ha ebben éled ki magad
2022. ápr. 18. 22:14
 39/94 anonim ***** válasza:
83%
szép életed lehet, ha a mocskolódás okoz örömet...
2022. ápr. 18. 22:19
 40/94 anonim ***** válasza:
22%
Ha ennyire ellenzi akkor nem fog támogatni biztosan.
2022. ápr. 18. 23:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!