Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám miért nem tud támogatn...

Anyukám miért nem tud támogatni, akkor is ha szerinte ez egy rossz döntés?

Figyelt kérdés
Abortuszom lesz, és ezt nagyon is sokszor és jól átgondoltam. Nem tudnék egy gyereknek olyan jövőt biztosítani, amilyet szeretnék. Az apja biztosan nem akarja a gyereket, száma egy hiba voltam…, mikor elmondtam neki hogy terhes lettem, elmondta hogy már házas és van gyereke, és hogy ez mekkora hiba volt, és majdnem sírt nekem hogy ő mennyire szereti a feleségét, és hogy ez az egész mekkora fatális hiba volt. Idegességében mindent a fejemhez vágott. Nagyon fáj már így is a dolog, de tudom hogy ha ezt a babát megszülném akkor szörnyű élete lenne. Nem tudnék egyedülálló anya lenni. Csak azt kértem anyutól hogy egy kicsit támogasson, és mindent elmondtam neki, majd ő is leüvöltötte a hajam hogy egy idióta vénlány vagyok, sikerült teherbe esnem, és most el akarom vetetni. És hogy az én hibám hogy 35 évesen még mindig nincs férjem.

2022. ápr. 18. 19:14
 21/94 anonim ***** válasza:
86%

itt mennyi idióta van. hagy döntse már ő el, hogy mit akar. senki nem kérdezte, hogy egyetértesz-e az abortusszal.

szerencsére nem kerültem ilyen helyzetbe, mert nem akartam átélni, de ha úgy lett volna, akkor megteszem. és anyaként is támogatnám a gyerekem. mert felnőtt ember, saját döntései vannak, egy anya meg jó esetben feltétel nélkül szereti a gyerekét, akkor is, ha olyat csinál, amivel nem ért egyet. és nem csak 5 évesen, hanem 35 évesen is.

kérdező, sajnálom. de nem anyukádnak szülsz, ez a saját döntésed. ha így érzed, akkor tedd ezt.

2022. ápr. 18. 20:19
 22/94 anonim ***** válasza:
69%

Ilyen hozzáállással anyád kimeríti a mérgező szülő fogalmát.

35 évesen elég "nagy vagy már" ahhoz, hogy tisztelje a döntésedet, és ne vénlányozzon le csak azért, mert Ő unokázni akarna.

Amíg le nem zajlik az abortusz, ne beszélj vele, és utána se addig, amíg ő nem keres téged azért, hogy bocsánatot kérjen.

2022. ápr. 18. 20:21
 23/94 anonim ***** válasza:
7%

"egy anya meg jó esetben feltétel nélkül szereti a gyerekét, akkor is, ha olyat csinál, amivel nem ért egyet."

Bocsáss meg, de ez a legnagyobb butaság, sajnos ma ez az alap elvárás.

A lelkiismeret az első, nem a rokonság.

2022. ápr. 18. 20:23
 24/94 anonim ***** válasza:
93%
én csak azt nem értem, hogy anyukád (meg azok a hosszászólók akik az abrtusz ellen vannak), miért állnak a kérdezőhöz ennyire kiritkusan. Ha abban szeretné valaki támogatni, hogy megtartsa a gyereket, akkor a jó oldalát kellene vele átgondolni, nagyon türelmesen, és választ keresni a felmerülő problémákra... szó szerint mellette lenni a döntés teljes folyamatában és az első időkben stb. Nem még a kérdezőt ekézni...
2022. ápr. 18. 20:23
 25/94 anonim ***** válasza:
6%

22es és ha anyukának lesz annyi esze akkor soha többet nem keresi a csajt. Komolyan, aki ezt teszi a saját gyerekével, miért vár bungyorgatást az anyjától?

Az lenne a jogos ha a kérdező is azt kapja az anyjától amit ő ad a saját gyerekének

2022. ápr. 18. 20:24
 26/94 anonim ***** válasza:
91%
Mert álszent erkölcscsőszök, azért. Láttam egyszer egy baromi jóm képet: áll egy terhes nő az esőben egy kisgyerekkel, az ab ellenes meg esernyőt tart-a nő hasa fölé. a nő, és a megszületett gyerek meg le volt szarva. Na ez a tipikus ab-ellenes gondolkodásmód. tök mindegy milyen körülmények közzé, csak szaporodj, de nem számít nekik Hogy utána mi lesz a gyerekkel.
2022. ápr. 18. 20:26
 27/94 anonim ***** válasza:
6%

26: ezt annyiszor olvasom.... egy fb-os képen kívül alá tudjátok támasztani valamivel?

Valahogy nem látok az utcán tolongani kényszerből szült nőket a csecsemőjükkel.

2022. ápr. 18. 20:29
 28/94 anonim ***** válasza:
92%
Aha, mert tudod hány nő szült a környezete nyomására, meg hány gyilkosozza primitív fajtádból azt aki nem szül a semmire...
2022. ápr. 18. 20:36
 29/94 anonim ***** válasza:
94%
aki ilyen anya, hogy nem áll a gyereke mellé, ha nem ért vele egyet, az szerintem pont saját magát cáfolja. az lelkiismereti kérdés, hogy nem fogadod el a döntését, de az nem, hogy világra szülted, hogy az anyja legyél egész életében? és de, az anyai szeretetnek feltétlennek kéne lennie. mielőtt még azzal nyugtatod magad, hogy nem. egy önző, egoista vagy, ha egy abortusz miatt megtagadod a gyerekedet.
2022. ápr. 18. 20:44
 30/94 anonim ***** válasza:
91%

26# és, ha számít nekik, mi lesz a gyerekkel, akkor mi van? Ezek vadidegen emberek, semmi közük az égegyadta világon, hogy ki mikor, miért megy vagy nem megy abortuszra, vagy szülésre. Nem is értem, hogy jut eszébe egy idegennek dirigálni, hogy egy másik idegen mit csináljon, vagy ne csináljon a saját testével. Egy idegen nővel születni, ráadásul írásban, azért rendesen elkerekedett most a szemem.

Kérdező, ezt a nyitó kérdést anyádnak tedd föl, ő első kézből tudja megmondani miért nem támogat. Ha valóban érdekel. Vagy vedd tudomásul, hogy ebben a kérdésben anyádat offolod. Mond meg a csávónak, kísérjen el ő, támogasson, azért lássuk be az örömapa dolga ez, nem a nagymamáé. Sír a pali? Kérdezd meg akkor hogy fog sírni, ha megszületik a gyereke, akit ő csinált, és fizetheti a tartásdíjat (ami az utód etetésére, ruháztatására neki jár!), tarthatja kötelezően a kapcsolatot a kisbabával, később a kamasszal. Sír a csávó. Eszem megáll.

2022. ápr. 18. 20:46

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!