Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám miért nem tud támogatn...

Anyukám miért nem tud támogatni, akkor is ha szerinte ez egy rossz döntés?

Figyelt kérdés
Abortuszom lesz, és ezt nagyon is sokszor és jól átgondoltam. Nem tudnék egy gyereknek olyan jövőt biztosítani, amilyet szeretnék. Az apja biztosan nem akarja a gyereket, száma egy hiba voltam…, mikor elmondtam neki hogy terhes lettem, elmondta hogy már házas és van gyereke, és hogy ez mekkora hiba volt, és majdnem sírt nekem hogy ő mennyire szereti a feleségét, és hogy ez az egész mekkora fatális hiba volt. Idegességében mindent a fejemhez vágott. Nagyon fáj már így is a dolog, de tudom hogy ha ezt a babát megszülném akkor szörnyű élete lenne. Nem tudnék egyedülálló anya lenni. Csak azt kértem anyutól hogy egy kicsit támogasson, és mindent elmondtam neki, majd ő is leüvöltötte a hajam hogy egy idióta vénlány vagyok, sikerült teherbe esnem, és most el akarom vetetni. És hogy az én hibám hogy 35 évesen még mindig nincs férjem.

2022. ápr. 18. 19:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
 91/94 anonim ***** válasza:
31%
Bár Kérdező nem firtatta a férfi felelősségét, de a kérdésből egyértelmű.
2022. ápr. 20. 06:45
 92/94 1Léna ***** válasza:
33%

Kedves Kérdező!

Tényleg jól megfontoltad?

Anyukád az abortuszt nem támogatja?

Te a lánya vagy, aki a pocakodban növekszik az a leendő unokája.

A mostani helyzeted valóban nagyon nehéznek látszik a csalódottság tükrében.

De tudd a körülmények megváltoznak/ megváltoztathatóak mindig. Főleg akkor ha akarjuk a változást.

Az életed komoly próbatételén, egy vőlegény elvesztésén már túl vagy. Lett egy újjabb kapcsolatod. Csőbe húztak.

Gondolom a kapcsolatodnak ezzel vége lesz és mi marad akkor neked?

A lányom egy csalódás után egy kutyát fogadott örökbe, hogy legyen aki önzetlenül szereti. De neked van lehetőséged most egy gyermeket világra hozni, hogy ő adjon egy olyan szeretetet amit eddig még nem kaptál soha senkitől.

Javaslom adj magadnak egy olyan napot amikor csak sétálsz és nézed a természet szépségeit egy általad választott helyen.

Fedezd fel mit látsz mit hallasz. "Kapcsold ki" a gondodat. Gondold át az életed, az adottságaidat, a képességeidet.

Majd másnap tedd fel magadnak a kérdést! Játszd el gondolatban ha mégis megtartanád, hogyan fognál hozzá?

Életbe vágó kérdés ez számodra is.

Amire egy gyermeknek a legynagyobb szüksége van az egy szeretettel telt, gondoskodásra kész anyuka. Persze szüksége lenne apukára is, de ő még nem kész erre, mert nem szeretné elveszíteni a meglévő családját.

Az eszed tanácsa mellett halgassd meg mit tanácsol a szíved!

Olyan döntést hozz amiben a szívednek is békessége van, mert ennek a döntésednek a következményeit te fogod megélni. Emlékezni fogsz rá.

2022. ápr. 24. 23:15
 93/94 anonim ***** válasza:
31%
Miért akarod ráerőltetni anyádra a te álláspontodat? Ha a szexhez nem kellett a támogatása legyél most is nagy kislány.
2022. ápr. 25. 05:28
 94/94 anonim ***** válasza:
25%
Aki annyi felelősséggel neveli a gyerekét, mint amennyi a dugáshoz kell... ez megmagyarázza az ország állapotát.
2022. ápr. 25. 08:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!