Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyukám miért nem tud támogatn...

Anyukám miért nem tud támogatni, akkor is ha szerinte ez egy rossz döntés?

Figyelt kérdés
Abortuszom lesz, és ezt nagyon is sokszor és jól átgondoltam. Nem tudnék egy gyereknek olyan jövőt biztosítani, amilyet szeretnék. Az apja biztosan nem akarja a gyereket, száma egy hiba voltam…, mikor elmondtam neki hogy terhes lettem, elmondta hogy már házas és van gyereke, és hogy ez mekkora hiba volt, és majdnem sírt nekem hogy ő mennyire szereti a feleségét, és hogy ez az egész mekkora fatális hiba volt. Idegességében mindent a fejemhez vágott. Nagyon fáj már így is a dolog, de tudom hogy ha ezt a babát megszülném akkor szörnyű élete lenne. Nem tudnék egyedülálló anya lenni. Csak azt kértem anyutól hogy egy kicsit támogasson, és mindent elmondtam neki, majd ő is leüvöltötte a hajam hogy egy idióta vénlány vagyok, sikerült teherbe esnem, és most el akarom vetetni. És hogy az én hibám hogy 35 évesen még mindig nincs férjem.

2022. ápr. 18. 19:14
 51/94 anonim ***** válasza:
97%
Kedves #48, ne írd elő másoknak: hogy érezzenek és mit gondoljanak/ne gondoljanak.
2022. ápr. 19. 13:37
 52/94 anonim ***** válasza:
16%
Hol csináltam ilyet? Annyit mondtam, senkit nem érdekel, amit mondasz.
2022. ápr. 19. 13:39
 53/94 anonim ***** válasza:
0%

"Hol csináltam ilyet? Annyit mondtam, senkit nem érdekel, amit mondasz."

Te milyen alapon kevezed ki önmagadat egy közösség szóvívőjének, megmondva, hogy "amit más mond" ami (valószínűleg) nem egyezik a te véleményeddel, az "snenkit se érdekel? Nem fura ez?

Amúgy igen, egy már megfogant élet megölése az gyilkosság, mert ha nem vették volna el, 9 hónap múlva egy baba lenne belőle, 10-20 év múlva meg egy önálló entitás, felnőtt ember.

2022. ápr. 19. 13:53
 54/94 anonim ***** válasza:
92%

Nem érdekel, hogy gyilkosság vagy nem, akkor sem kell.

Ennyi erővel meg minden férfi maszti és minden női menzesz is gyilkosság, mert ha találkoztak volna, lett volna bébibabócucmuc.

2022. ápr. 19. 14:08
 55/94 anonim ***** válasza:
74%

"egy már megfogant élet megölése az gyilkosság"

Te milyen alapon nevezed ki önmagadat ítélőtáblának?

2022. ápr. 19. 14:11
 56/94 anonim ***** válasza:
0%

"Ennyi erővel meg minden férfi maszti és minden női menzesz is gyilkosság, mert ha találkoztak volna, lett volna bébibabócucmuc."

A helyzet ennél bonyolultabb. A hím ivarsejtek - ha jól tudom - 90 naponta meghalnak. Ha nem volt alkalma megtermékenyítés céljából bárhova bejutni, akár önkielégítés, akár a természetes 90 nap alatt távozott...

A női sem gyilkosság: ha nem termékenyült meg, távozik, a szervezet intézi így.

Jelenleg, a kérdésben egy (már megtermékenyült) életről van szó, amit "az anyaméhből ki fognak tépni".

"Nem érdekel, hogy gyilkosság vagy nem, akkor sem kell."

Ne te döntsd el, hogy "mi nem kell" vagy "mi nem kell". Ha valami véleményt nem akarsz olvasni, akkor csukd be a szemedet és ne olvasd el, de attól az a vélemény még ott van.

2022. ápr. 19. 14:24
 57/94 anonim ***** válasza:
9%

"Te milyen alapon nevezed ki önmagadat ítélőtáblának?"

Te milyen alapon döntesz arról hogy "nem érdekel amit mondasz", "nem kell" stb egyszóval miért nevezed ki önmagad egyfajta "vélemény-bírálónak"?

2022. ápr. 19. 14:25
 58/94 anonim ***** válasza:
90%
De te folyamatosan döntesz, nyomikám. Neked lehet, nekem nem? Ne válaszolj ide többet, ha nem tetszik valami. Vagy neked ne mondja senki meg, mit csinálj, csak te oszthatsz lapot?
2022. ápr. 19. 14:26
 59/94 anonim ***** válasza:
70%

Te figyelj már, bababálványozó szülesztő (and co): mi van, ha egyszerűen nem AKARJA a pénzét és az idejét egy kölökre pazarolni? Csak mert jó élete van, nem kell egyből elrontani egy pujàval, vágod?

Amúgy ne aggódj, “abortuszos” nem fog akarni a válladon sírni, tekintve, hogy nincs miért. Nem kell senkinek sem bűntudatának lennie emiatt. Egy legális műtét, női öntenderezési jog, amit a fogamzàsgàtlàs tökèletlensège eredmènyez. Ez van, ameddig egy kis fosàstól meggyengül a fogamzàsgàtló tabletta hatàsa, ès simàn teherbe lehet esni, addig nekem senki ne pofàzzon. Egy sejtcsomó, nem ember! Szerinted a Fityisz kormàny engednè elvetetlni 12 hètig, ha bàrmi köze lenne a kis parazotànak az emberhez ilyen korban? Nyilvàn nem. Szóval errôl ennyit.

Te meg szàllj magadba, ès ne mondd meg màsnak, mit csinàljon ès mièrt èrezze szarul magàt. Szerintem meg szülni irgalmatlan nagy f@szsàg, mègsem megyek be a babucikamamucikaszipiszopcsi csopikàtokba elküldeni titeket a meszesbe. Tègy te is hasonlóan, kösz!

2022. ápr. 19. 14:46
 60/94 anonim ***** válasza:
13%

Akkor meg tegyen rola, hogy fasz lovaglas kozben ne essen teherbe. Ez azert elvarhato egy 35 eves notol, ha mar mas nem.

Itt mindenki abortuszparti, mikozben mindegyik hagyja magat televeretni. Ez az igazsag, akar mit mondtok. 😅😅

Ugy mennek a korhazba gyereket vetetni, mint ahogy en leveszek a polcrol egy kilo lisztet.

2022. ápr. 19. 14:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!