Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ellopták/elhagytam a telefonom...

Ellopták/elhagytam a telefonomat, hogy mondjam meg a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Tegnap este egy házibuliban.

Kb 3 perc alatt. Nem fért a táskámba, sem a zsebembe és leraktam a székre, amikor a barátnőim elhívtak táncolni. Lement a szám, aztán vissza is fordultam érte, de már nem volt ott. Kérdeztük az asztalnál lévőket, hogy nem-e látták, nyilván nem..

Kerestük az asztal alatt, székeken, de nem lett meg.

Ma is írtunk annak, akinél volt a buli, hogy hátha napvilágnál megtalálták, de nem.

Ősszel kaptam és tuti ki fognak rám akadni az apámék. Igaz, hogy ami nekem volt, az most nem akciós, de az eggyel kisebb modell igen, szóval "öröm az ürömben" kb.. Bár sokkal ettől nem leszek előrébb.

Már ki se cseng amúgy, bár mindig lehalkítva van.

2022. márc. 13. 10:39
1 2 3 4 5 6
 31/54 A kérdező kommentje:

Hol írtam, hogy ne kerestem volna??

Kerestük, megnéztük mindenhol. De nem álltam neki végiggyanúsítani 30+ embert, hogy mondják meg, hol van..

2022. márc. 13. 13:03
 32/54 anonim ***** válasza:
83%

De miért nem? Értem, hogy jól álltok pénzzel, de szerinted normális az, hogy vállat vonsz arra, hogy eltűnt egy rohadt drága telefon? Ráadásul te írtad, hogy mindened is rajta van, simán nagyobb károd is lehet.

Elmondtad már a szüleidnek? Ne húzd az időt, minél tovább halogatod, annál nagyobb a kár! Ez nem dramaqueen, basszus, kiraboltak! Igenis irány a rendőrség, szólj a házigazdának, ahogy itt már írták, van két órája kideríteni, melyik csököttnek volt ez vicces. Azért csinálják, mert nyilvánvalóan megtehetik veled.

2022. márc. 13. 13:18
 33/54 anonim ***** válasza:
82%

Nem ez a buli volt ez véletlenül? :))

https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..

Hétvégi kamugyár sokadik felvonás. A gazdag tinilány mindig másképp van beleszőve a storyba.

2022. márc. 13. 14:08
 34/54 A kérdező kommentje:

Közöm nincs ahhoz a kérdéshez. Főleg, hogy azt egy anyuka írta ki, én meg 16 vagyok. Jó nagy Sherlock lehetsz te is.

Meglett amúgy a telefonom szerencsére.

2022. márc. 13. 14:23
 35/54 anonim ***** válasza:
78%
Hogy került elő?
2022. márc. 13. 14:44
 36/54 A kérdező kommentje:

Szólt az, akinél a buli volt, hogy megtalálták ott az asztalnál. Ilyen sarokülős rész volt, az asztal egyik részén székek voltak, a másiknál meg az a sarokkanapészerű ülőke. És annak az alján volt, bent a falnál.

Szóval nem lett baj belőle szerencsére.

2022. márc. 13. 15:09
 37/54 anonim ***** válasza:
88%
Hisziapisziakielhiszi..
2022. márc. 13. 15:22
 38/54 A kérdező kommentje:
Én boldog vagyok, és hálás, hogy előkerült. Te meg gyanúsítgass tovább idegeneket nyugodtan azzal, hogy biztos hazudik mindenki. Élettelen...
2022. márc. 13. 15:29
 39/54 anonim ***** válasza:
78%
Mi ez, a szegény gazdag kislány kétszázadik része?
2022. márc. 13. 18:20
 40/54 A kérdező kommentje:

Hatalmas gazdagság 2évente venni egy jobb telefont... :D

Meg most akkor szegény, vagy gazdag? Dönts már el.

2022. márc. 13. 18:35
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!