Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ellopták/elhagytam a telefonom...

Ellopták/elhagytam a telefonomat, hogy mondjam meg a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Tegnap este egy házibuliban.

Kb 3 perc alatt. Nem fért a táskámba, sem a zsebembe és leraktam a székre, amikor a barátnőim elhívtak táncolni. Lement a szám, aztán vissza is fordultam érte, de már nem volt ott. Kérdeztük az asztalnál lévőket, hogy nem-e látták, nyilván nem..

Kerestük az asztal alatt, székeken, de nem lett meg.

Ma is írtunk annak, akinél volt a buli, hogy hátha napvilágnál megtalálták, de nem.

Ősszel kaptam és tuti ki fognak rám akadni az apámék. Igaz, hogy ami nekem volt, az most nem akciós, de az eggyel kisebb modell igen, szóval "öröm az ürömben" kb.. Bár sokkal ettől nem leszek előrébb.

Már ki se cseng amúgy, bár mindig lehalkítva van.

2022. márc. 13. 10:39
1 2 3 4 5 6
 21/54 A kérdező kommentje:

Ezeket már megcsináltuk, amik a linken vannak.

Volt valamilyen Find My Phone alkalmazás rajta, de szerintem sosem nyitottam meg, nem csináltam vele semmit.

A rendőrség meg úgyse fog semmit kezdeni az egésszel. Felveszik az adatokat, aztán pár hét, hónap múlva közlik, hogy nem találták meg, lezárva.

2022. márc. 13. 12:11
 22/54 anonim ***** válasza:
90%
Miért nem? A házigazda ad listát a vendégekről. Ismert mindenki a buliból. Ennél könnyebb nyomozás nem létezik.
2022. márc. 13. 12:14
 23/54 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek el minél hamarabb a rendőrségre és tegyetek feljelentést! Nekem is ellopták egyszer a telefonomat, hasonló szituációban tehát letettem valahova és onnan ellopták (igen, figyelhettem volna rá jobban stb., de attól még ez egyáltalán nem jogosít fel arra senkit, hogy ellopja). Az is egy új telefon volt, szintén sok fontos adattal, mindenhez használtam stb., tehát nyilván nem szerettem volna annyiban hagyni. Illetve könnyen beazonosítható volt, hogy ki lopta el, mert pontosan tudtam és le lehetett követni a történések alapján, hogy egyáltalán ki férhetett hozzá, ki lophatta el. Szóval ebből a szempontból szerintem neked is jók az esélyeid, hiszen egy házibuliról van szó, ha te nem ismertél mindenkit azért nagyjából körvonalazható, hogy kik voltak ott stb. és akár meg is kerülhet a telefon. Sok szerencsét hozzá!
2022. márc. 13. 12:15
 24/54 anonim ***** válasza:
28%
Én mondjuk megkeresném a házigazdát, és adnék neki fél napot hogy visszaszerezze a telefonomat, ha nem, feljelentem őt. Ne félj hipp-hopp előkerül a telefonod.
2022. márc. 13. 12:16
 25/54 anonim ***** válasza:
100%
Ja és igen, nekem is mindenki azt mondta, hogy minek mentem ezzel rendőrségre, nem foglalkoznak vele, csak egy telefon, kit érdekel, a te felelősséged, így jártál stb., de ez egyáltalán nem így volt. Nagyjából egy héten belül megkerült a telefonom, simán van rá esély, hogy a tiéd is előkerül.
2022. márc. 13. 12:17
 26/54 A kérdező kommentje:

Csak nem akarom, hogy megint körülöttem legyen a dráma, mert mindig ezzel piszkálnak, hogy én vagyok a nagybetűs drámakirálynő. Ezért nem kezdtünk ott a buliba se nagyon kérdezgetni, hogy ne menjen a szájhúzogatás.

De mindegy, elmondom most ebédkor az igazat, aztán majd valami csak lesz.

2022. márc. 13. 12:20
 27/54 anonim ***** válasza:
90%

Tenyleg?! A szuleid meg megkerdezik, hogy pontosan hol is loptak el? Hany orakkor?!

Megy a feljelentes es akar a kamerakat is lecsekkolhatjak! Siman kiderul a hazugsag. Tolem tobbet az eletben nem kapnal semmit!

Szepen mond el az igazat!

2022. márc. 13. 12:25
 28/54 anonim ***** válasza:
79%
Én aztán sokat szarnék arra ki mit gondol, a lopás bűncselekmény. Kerüljön csak elő a telefon vagy feljelented a házigazdát. 1-2 óra és megkerül a telefonod, hidd el.
2022. márc. 13. 12:25
 29/54 anonim ***** válasza:
93%
"Ebéd közben/vagy utána akartam elmondani, de most azt mondják a barátnőim, hogy ne azt mondjam, hogy a bulin volt ez, mert akkor az lenne, hogy részegek voltunk, nem figyeltünk rá és az én hibám." Tehát még hazudni is fogsz? És igen, a te hibád, te hagytad ott csak úgy.
2022. márc. 13. 12:49
 30/54 anonim ***** válasza:
91%

"Ezért nem kezdtünk ott a buliba se nagyon kérdezgetni, hogy ne menjen a szájhúzogatás."

Ellopják az imádott új fél millás telefonod és nem keresed, hogy ne legyen szájhúzogatás.

Nagyon életszerű. Nagyon felismerhető a stílusod, nem unod még?

2022. márc. 13. 12:59
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!