Ellopták/elhagytam a telefonomat, hogy mondjam meg a szüleimnek?
Tegnap este egy házibuliban.
Kb 3 perc alatt. Nem fért a táskámba, sem a zsebembe és leraktam a székre, amikor a barátnőim elhívtak táncolni. Lement a szám, aztán vissza is fordultam érte, de már nem volt ott. Kérdeztük az asztalnál lévőket, hogy nem-e látták, nyilván nem..
Kerestük az asztal alatt, székeken, de nem lett meg.
Ma is írtunk annak, akinél volt a buli, hogy hátha napvilágnál megtalálták, de nem.
Ősszel kaptam és tuti ki fognak rám akadni az apámék. Igaz, hogy ami nekem volt, az most nem akciós, de az eggyel kisebb modell igen, szóval "öröm az ürömben" kb.. Bár sokkal ettől nem leszek előrébb.
Már ki se cseng amúgy, bár mindig lehalkítva van.
Nem lát át rajtam egyik netharcos se. Ugyanis nem hazudtam. De ja, biztos hihetetlen az, hogy 16 évesen telefonom van, hogy bulizni voltunk és hogy pár shot után gondtalanul leraktam egy székre, mert táncolni mentem. Azta, micsoda film ötlet lehetne ebből, tiszta fantasztikus műfaj! Hihetetlennél hihetetlenebb elemmekkel tele😂😂😂Gyanúsítgattok, mert ennyi az életetek. Hogy egy anonim oldalon random felhasználóknak írogattok, hogy biztos hazudik. 😔
Azért tarthatnátok előrébb az életben.
Te sem voltál még másnapos, megijedt kamasz akkor még. :)
És nem, a rendőrség nem méreget be telefonokat. Túl sok volt a Cobra 11 délutánonként.
Amiért magabiztosan írod, a hülyeség attól még hülyeség marad.
Nem méregetnek be telefont neked méterre pontosan sehol.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!