Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ellopták/elhagytam a telefonom...

Ellopták/elhagytam a telefonomat, hogy mondjam meg a szüleimnek?

Figyelt kérdés

Tegnap este egy házibuliban.

Kb 3 perc alatt. Nem fért a táskámba, sem a zsebembe és leraktam a székre, amikor a barátnőim elhívtak táncolni. Lement a szám, aztán vissza is fordultam érte, de már nem volt ott. Kérdeztük az asztalnál lévőket, hogy nem-e látták, nyilván nem..

Kerestük az asztal alatt, székeken, de nem lett meg.

Ma is írtunk annak, akinél volt a buli, hogy hátha napvilágnál megtalálták, de nem.

Ősszel kaptam és tuti ki fognak rám akadni az apámék. Igaz, hogy ami nekem volt, az most nem akciós, de az eggyel kisebb modell igen, szóval "öröm az ürömben" kb.. Bár sokkal ettől nem leszek előrébb.

Már ki se cseng amúgy, bár mindig lehalkítva van.

2022. márc. 13. 10:39
1 2 3 4 5 6
 11/54 anonim ***** válasza:
7%
16 évesen kaját rendelsz, ez legális egyáltalán? Nyilván nem fogják egyesével ellenőrizni, de régebben, amikor egy kiskorú meghívott engem egy koncertre, a kezembe nyomta a pénzt, hogy rendeljem meg a jegyeket, mert én már 18 voltam akkor, megtehettem hivatalosan is.
2022. márc. 13. 11:28
 12/54 A kérdező kommentje:

Elég sok futár megfordult már nálunk, legyen az akár Wolt, vagy GLS, DPD. Soha senki nem kérte el még tőlem a személyimet, hogy hány éves is vagyok... Vagy lehet valahol kipipáltam, hogy 18 elmúltam, mert csak így engedett tovább regisztrálni az oldal, nem tudom.

Ha meg telefonon rendelek úgy, hogy felhívom az éttermet, akkor se kérdezte meg soha senki, hogy 18 vagyok-e már? Miért, ha nem, akkor maradjak éhen?:D

Nekik is az az érdekük, hogy haladjanak, kézbesítve legyen minden.

2022. márc. 13. 11:35
 13/54 anonim ***** válasza:
22%

Ezt próbálták már?

[link]

2022. márc. 13. 11:37
 14/54 anonim ***** válasza:
90%
Persze, hazudj csak. Ha a szüleid amúgy is kakkantanak rád az anyagi igényeiden kívül, akkor plusz minusz egy hazugság belefér
2022. márc. 13. 11:41
 15/54 anonim ***** válasza:
89%
Engem mondjuk elgondolkodtaty hogy a szüleidnek ha eddig a mai napon nem tűnt fel, hogy nem lóg a kezedben a mobil, akkor mennyire figyelnek rád. Szóval ezen a szinten nagyon sajnálom azt, hogy pénzügyileg ha nincs is gondotok, azt a szintű szeretetet, amit minden gyerek megérdemelne, érzelmi szinten, azt nem kaptad/kapod meg. És fél év alatt egy millát telefonra? A lányom szemműtéte volt egy millió, és kiadtuk, mert ki tudtuk adni, de hogy tőlem nem kapnál ugyanolyan okos kütyüt, de még egy verzióval kisebbet sem, az tuti. Esetleg, egy noname okostelefont igen, de az közel sem lenne fél millió
2022. márc. 13. 11:46
 16/54 anonim ***** válasza:
90%
Aki ilyen hülye, az meg is érdemli, hogy meglopják. A szüleid helyében nem vennék másikat. Ha bulizni nagylány vagy, akkor dolgozni is
2022. márc. 13. 11:47
 17/54 A kérdező kommentje:

Nem Androidos volt. Meg még ott a bulin a Gmail, Facebook és IG fiókomból ki is jelentkeztem gyorsan, nehogy baj legyen.

Az otps alkalmazást megnéztem, ott nem volt változás. Tehát vásárolni nem próbáltak vele, a számlámat nem piszkálták.

A szüleimről pedig nem kell konteókat gyártani. Eddig ma kétszer mentem ki a szobámból, mert nem tudom, mit mondjak nekik.

Szeretnek, náluk jobb szülőt kívánni sem tudnék magamnak. Tudom, hogy az a "szokás", hogy az emberek azzal nyugtatják magukat, hogy hiába van XY-éknál pénz, ha közben rossz emberek, rossz szülők. Hát ők egyáltalán nem azok. De ilyen helyzetben nem fogok előttük parádézni boldogan...

2022. márc. 13. 11:56
 18/54 anonim ***** válasza:
87%

Apple esetén:

[link]

Egyébként minél többet tököltök, annál valószínűbb, hogy nem lesz meg. Még ma be kell menni a rendőrségre feljelentést tenni. A buliban résztvevőknél lesz valakinél, szóval simán megtalálják.

2022. márc. 13. 12:02
 19/54 anonim ***** válasza:
92%

Ne hazudj ilyet, hogy kikapták a kezedből, mert ha anyudék azt mondják rá, hogy jó, irány a rendőrség, mit csinálsz, ott is hazudsz?

Buta voltál, hogy így leraktad, nem is értem, hogy mit gondoltál. De vállald fel, és tegyetek feljelentést, megvan az esélye, hogy meglesz esetleg. Most kivételesen ne a barátnőidre hallgass.

2022. márc. 13. 12:06
 20/54 anonim ***** válasza:
79%
Most amúgy sajnáljunk és ez panasz lett volna vagy dicsekszel, hogy mennyire tele vagytok?
2022. márc. 13. 12:09
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!