Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám csalja anyám! Mit tegyek?

Apám csalja anyám! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Apámból sosem néztem volna ki, hogy ilyet tesz, de már pár hónapja látom, hogy más nőkkel chatel, időpontokat, programokat beszélnek le, becézgetik egymást. Egyik nőt se ismerem, nem tudom, mihez kezdhetnék. Nem merek beszélni erről senkivel, nem szeretném megnehezíteni a testvéreim, és édesanyám életét. Kérlek segítsetek, mi lenne a legjobb lépés tőlem?

2022. jan. 30. 12:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 81/87 anonim ***** válasza:
9%
Te beszélsz félre 80as. Nem sajnálunk senkitől semmilyen műtétet, de sok esetben műtét ide vagy oda, így is úgy is meg leszel csalva, el leszel hagyva, mert nem a partnerrel meg az akaratával van a baj, hanem a másik mentális problémájával, kisebbségi komplexusával. Még az instagram modellt is megcsalják, úgy hogy gyereket még életében nem fogott, nem hogy neki legyen sajátja. Semmi köze a helyreállító + egyéb plasztikai műtétekhez. És ez nem sarkítás amit leírtam, ez zajlik manapság körülöttünk. Rugdosó, fikázó vonat. Ha van gyereked azé, ha nincs akkor azé, ha elhagytak akkor azé, ha megcsalnak azé, ha átbsztak lúzer vagy, magadra vess, hogy elhitted, ha nem hagyod magad kihasználni, meg nem veszel be mindenkinek minden szrt, akkor meg bunkó vagy. Ilyen ez.
2022. febr. 18. 10:42
 82/87 anonim ***** válasza:
0%

Már hogy beszélnék félre 81-es? Az eredeti témánk az, hogy elvárható-e egy nőtől, akinek a szülés során nagyon kitágult a hüvelye, hogy foglalkozzék-e a problémával – elsősorban hüvelytornával, ha pedig ez nem elég, akkor hüvely-helyreállító plasztikával?

Ez a témánk. Erre az itt felsorakozó nők elmondtak mindenféle “phaszfejnek” stb.

Azt, hogy te csalódott vagy a férfiakban, megértem, de ez egy teljesen más téma. Ez nem férfigyűlölő topik (bár lassan már kezd az lenni), hanem arról beszélgetünk, hogy felelős-e mindenki azért egy házasságban, hogy amennyire tud formában maradjon.

Igen. Szerintem.

2022. febr. 18. 10:49
 83/87 anonim ***** válasza:
32%
+az
2022. febr. 18. 11:10
 84/87 anonim ***** válasza:
19%
Kezdjük ott, hogy az eredeti témánk az volt, hogy a kérdező apja csalja az anyját, és el mondja e neki. Te vitted el a kérdést abba az irányba, hogy lehet tág az anyja, meg nem tartja jól magát szülés után, azért csalja, mintha ezzel joga lenne megcsalni az anyját 🤣🤣 tehát totál beilleszthetők a válaszok, mert a téma a megcsalás, nem a helyreállító műtétek.
2022. febr. 18. 11:19
 85/87 anonim ***** válasza:
0%

83. Azt te mondtad, hogy a megcsalás, válás természetes lenne.

Én csak megfigyelésként említettem, hogy ez szokott lenni az ilyen esetek vége. Egy szóval se helyeseltem vagy mondtam azt, hogy ez lenne a megoldás.

Élmény lehet veled egy párkapcsolatban vitatkozni. 😅😅😅🤭

2022. febr. 18. 11:27
 86/87 anonim ***** válasza:
9%
És nettó hülyeség, mert aki csal, az a saját kisebbségi komplexusát, belső feszültségét nem tudja kezelni. Nem kell ezt rávetíteni a partnerre meg ráfogni, mert nem az ő hibája, hogy nincs bátorságod, vagy amúgy nem is akarod őt elhagyni, ellenben gyenge jellemként mástól vársz visszajelzést magaddal kapcsolatban. Hány olyan is van, hogy a szép párja mellett valami szakadékhoz jár el valamelyik egót növelni, meg igénytelen agyonhasznált prostit vesz igénybe. Mert ilyen esetben sem a szép nő tehet róla, hogy a párja önbizalma és személyisége egy zsák hulladék. Elvárás meg ujjal mutogatás az van, őszinte kommunikáció 0. De amúgy az is vicces, hogy a családos férfiak közt is igen sok elhagyja magát, kopaszodik, pocakos lesz, pedig ő nem szült és soha nem is fog. Ellenben ha felhozod neki a diétát, meg a hajbeültetést, mélységesen föl van háborodva, jönnek a kifogás hegyek. Na akkor ez hogy van? A nő is sok mindent eltűr egy férfinak, csak lehet nem emlegeti föl, meg elfogadja a hibáival együtt, a sok ogre meg csak ugatni tud, ahelyett hogy kicsit magába nézne. Mert amúgy senki sem tökéletes, de sokan elhiszik magukról, hogy mindig másban van a hiba, ezért nekik minden jár, ha nem érzi jól magát, arról mindig csak más tehet. Ha pedig szeretsz valakit, ugyebár nem bántod. Tehát nem csalod meg, hanem elengeded, mert néha a szerelem nem elég. De akkor mi lesz ugye azzal a fránya egóddal, hogy esetleg mással boldogabb lehetne, és nincs egy biztos pont utána, akit lehet manipulálni, meg szapulni??
2022. febr. 18. 11:39
 87/87 anonim ***** válasza:
13%
Annyira undorító hozzáállás ez a ne tegyél semmit, nem a te dolgod.
2022. márc. 1. 11:35
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!