Apám csalja anyám! Mit tegyek?
27
És a tág hüvely mentség a megcsalásra? Az a hüvely azért lett (nagy valószínűséggel) tág, mert életet adott a GYEREKÉNEK! Lehet dobálózni a tornával, de van, hogy (sokszor) nem segít. Meg kíváncsi lennék a pasi arcára, mikor nincs meleg kaja az asztalon, mert a nő eltornázta az időt helyette. Tudod, mindenkinek 24 órából áll egy nap!
Bezzeg ha a nő csalja meg a férfit olyan indokkal, hogy már túl pocakos, kopasz vagy kopaszodik, akkor szintén a nő a szar szemétláda, mert nem megértő, hogy lehet ekkora féreg?!
Na, pontosan az ilyen pasik miatt nem szül nagyon sok nő -köztük én sem- de ha nem szül, akkor meg azért hőzöngtök. Tapasztalat! Nektek soha semmi sem elég jó, de a férfiak szerint a nőknek vannak irreálisan magas elvárásaik a férfiakkal szemben. Aha... Az egyik 19, a másik egy híján 20.
62. Nem, de a gyerek se mentség a tág hüvelyre. Van torna és műtét is a világon. Tudom miről beszéltem, átéltem ezt sajnos egy olyan nő mellett, aki olyanra tágult, hogy a második gyerek már erőlködés nélkül kipottyant, de se n tornázott, se nem műtette meg magát utána. Kérdezte szex közben: mit érzel? Mire én: "hogy a szobát dugom...". Lehet, hogy bunkó vagyok meg 1 híján 20, de akkor az hogy van, hogy ha szül egy nő 1-2 gyereket, akkor ezzel le is lehet mondani a jó szexről? (?)
Amit írsz az elhízásról, pocakról: jogos. Mindenki felelős azért, hogy kívánatos, vonzó maradjon az életkorához mérten persze. Nem ok a megcsalásra, ha egy pasi elhízik, de amúgy egy nőnek nincs joga egy csinos, izmos, jó karban lévő férfihoz?
De talán jobb hasonlat a tág hüvelyhez a potenciazavar. Ennek is ezer oka lehet. Nyilván kitart egy nő türelme egy darabig. De amúgy ha a férfi nem kezd vele semmit, ergo nem megy el orvoshoz, nem kezd el fogyókúrázni, sportolni (ha a túlsúly az oka), vagy nem vált munkahelyet (ha a stressz az oka) stb. azaz nem tesz semmit, csak egyszerűen nem dug meg éveken át, az nem ok a megcsalásra? Csak kérdezem.
„ az nem ok a megcsalásra? Csak kérdezem.“
Nem. Mindezek nem okok a megcsalásra. Ezek a válásra, szakításra jelentenek okot. Amennyiben a másik fél a kommunikált probléma ellenére sem tesz semmit.
65
1, A 64-es válaszoló nem én vagyok.
2, Ha akkora lett a hüvelye, akkor miért nem te mentél el pénisz nagyobbító műtétre? Miért a nőt akarod elzavarni? Itt megint az a lényeg, hogy a te kis bébirépa pömpölődnek jó legyen, de te ugyanúgy nem akarsz semmit sem tenni az ügy megoldásában csak legyen jó, legyen megoldva, tök mindegy hogyan, az már téged rohadtul nem érdekel!
62-es voltam
68. "Ok. És kifizetted az asszonynak? Mert nem ingyenes és nem olcsó bébi-répa."
Egyrészt a szülés utáni korrekció ingyenes, másrészt természetesen kifizettem [volna]. Telik rá a 2+ milliós nettó fizetésemből, ha ez a kérdésed...
"Vagy foglalkoztál a gyerekkel, hogy az asszony tudjon edzeni?"
Rengeteget foglalkoztam velük és foglalkozom most is. Ezt úgy értsd, hogy két gyerekkel heti többször járok közösen edzeni (harcművészeteket), a többi gyereket meg kocsival hurcolászom edzésekre és versenyekre. Rendszeresen tanulok velük napi 1-2 órát, és hétvégén is viszem őket most is folyamatosan mindenhova, hogy elváltunk. És minden hétvégén, nem csak kéthetente. A válás ellenére is legalább 4 napon találkozom velük hetente.
"Vagy csak a pofád nagy, meg az elvárásaid?"
Nem nagy a pofám, és szerintem az nem nagy elvárás, hogy foglalkozzék magával az ember egy kapcsolatban.
"Gondolom etetted, itattad, pelenkáztad stb a gyereket, a háztartásból is kiveszed a részedet...mert max így lenne okod hisztizni."
Hát történetesen igen, ha már kérdezed: volt szerencsém a gyerekeket rendszeresen pelenkázni, etetni, főzni nekik, öltöztetni, reggel óvodába/iskolába vinni, oviból/suliból hazavinni, együtt tanulni... sokáig egyedül én mostam a családra, minden estére (!) vacsorát főztem, és mindezt a fancy menedzser munkám mellett... még kérdés?
"De elég szomorú, ha neked ennyit jelent a családod."
Még az elvált feleségem szerint is a legjobb apa vagyok, akit valaha látott, nem tudom, miről beszélsz.
"Ja és a megcsalásra ez továbbra sem ok."
Valóban nem, nem is állítottam. De ide szokott vezetni, ha nincs otthon szex. Ez tényállás.
"Csak gondolom a kényelem nagy úr, ahhoz már gyáva vagy, hogy szakíts, mert akkor nem lenne aki kiszolgáljon te here..."
Hát nem a kényelem, hanem tudod, az ember nem azért nősül, hogy elváljon... nem voltam gyáva ahhoz, hogy szakítsak, eljöttem otthonról. És nem szolgált ki senki, sem előtte sem azóta, most is magamra főzök, mosok minden nap, plusz még elváltan is csúcsra járatva foglalkozom a gyerekeimmel, miközben egy multinál vagyok magas szintű menedzser...
Valószínűleg neked még nem volt dolgod igazi Férfival, az írásod alapján... pedig létezik még normális pasi a Földön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!