Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudok róla, hogy anyám csalja apámat, tudok tenni valamit ilyen helyzetben?
Én elmondanám neki négyszemközt, és hozzátenném, ha nem hinne nekem, járjon utánam. Mondja azt, hogy dolgozik, és menjen haza rosszullétre hivatkozva, vagy csak kamuzza, hogy dolgozik, elmegy otthonról és később vissza.
Nem hagynám ez annyiban, ő életük, de ha apám egy rendes ember, anyám meg egy ri*anc, azt nem engedném.
Én egyébként is szeretem az apámat
Bemutatkoznek egy jo eros kezfogassal anyadra nyomulo pasinak. : mondd meg neki, h szakadjon le anyadrol, ha egeszseges akar maradni.
En ezt tennem, pedig no vagyok. A szuleim elvaltak es banom, h nem tavolitottam el a pasast anyamtol meg idoben. A csaladomert barmit megteszek.
N
Ha előtte szólnál anyádnak, akkor megvan az esélye, hogy az egészet letagadja és nem ad alkalmat arra, hogy lebuktassa a feleségét. Nagyon kinos és kellemetlen ez. Sajnállak is, hogy ez egyáltalán megeshet. De szerintem is szólj apádnak.
Egyébként anyud tudja, hogy te rajtakaptad őket?
A lehető leggerinctelenebb dolgot műveli az anyukád, amit művelhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!