Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek anyám megcsalja apámat, beszéljek velük erről amit láttam?
Figyelt kérdés
tegnap a szüleim barátainál volt egy buli ahol láttam valamit amit nem kellett volna, azt, hogy anyám csókolózott az egyik barátjával amit mondjuk lehet azért is tett mert ittak is rendesen, utána meg kimentek a barátja autójába és mire visszajöttek anyám úgy bevolt parfümözve, hogy az egész házban érezni lehetett, szerintetek megcsalta apámat? jó ötlet lenne megkérdezni, vagy ne foglalkozzak vele?2015. dec. 30. 05:31
1/21 anonim válasza:
benne van, hogy anyád egy másik férfival csókolózott, tehát megcsalja
2/21 anonim válasza:
szerintem mondd el neki amit láttál és beszéljétek meg
4/21 A kérdező kommentje:
Többiekkel beszélgetett, szerintem észre se vette az egészet
2015. dec. 30. 08:13
5/21 anonim válasza:
Beszélj anyukáddal,apukád egyenlõre hagyd ki ebbõl.
6/21 anonim válasza:
Azt hiszem, elég felnőtt mindkettő, hogy megoldják a problémát. Ne avatkozz bele.
7/21 anonim válasza:
A parfümnek mi a jelentősége???
Anyádnak elmondhatnád, nem biztos, hogy csak te láttad, jobb ha tud róla.
9/21 anonim válasza:
Mindenképpen anyáddal kell beszélned először.Láttál amit láttál és ne hagyd magad megvezetni.Biztos tagadni fogja.Az autóban meg gondolom/od mi történt.
10/21 anonim válasza:
A parfum (esetleg) elnyomja a g*ci szagat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!