Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek anyám megcsalja apámat, beszéljek velük erről amit láttam?
Figyelt kérdés
tegnap a szüleim barátainál volt egy buli ahol láttam valamit amit nem kellett volna, azt, hogy anyám csókolózott az egyik barátjával amit mondjuk lehet azért is tett mert ittak is rendesen, utána meg kimentek a barátja autójába és mire visszajöttek anyám úgy bevolt parfümözve, hogy az egész házban érezni lehetett, szerintetek megcsalta apámat? jó ötlet lenne megkérdezni, vagy ne foglalkozzak vele?2015. dec. 30. 05:31
11/21 anonim válasza:
igen, valószínűleg kielégítette orálisan a csávót, és a cucc miatt nyomta be magát parfümmel :)
utána nyomott cuppanósat az arcodra este? :D
12/21 anonim válasza:
Csókolózás után kimentek az autóba az nagyon gyanús, a parfüm meg nagyon valószínű, hogy azért kellett mert egy szopás után azért szokott lenni szag, így nyomta el
13/21 anonim válasza:
ahhoz bátorság kellett, hogy ott van apád is és közben egy másik fickóval dugtak, bár amit az előttem lévők írtak inkább ez egy szopás lehetett mert az szagosabb, azt kéne megtudnod, hogy ez egyszer fordult elő vagy máskor is tett ilyet
14/21 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy hogyan csinálták, de akkor jól gondoltam, hogy megcsalja. Közben beszéltem erről anyámmal és azt mondja az alkohol miatt tett ilyet és nem fordul elő ilyen mégegyszer.
2015. dec. 31. 06:00
16/21 anonim válasza:
Anyádnak már nagy rutinja van! Aki először csinál ilyet,azt nem lehet ilyen könnyen táncba vinni.
Ráadásul nem olyan helyen,ahol szinte 100%,hogy lebukik!
Szóval jól ismeri már a pasit! :-)
17/21 anonim válasza:
hány éves vagy te kedves kérdező? :)
18/21 anonim válasza:
szerintem ez baromira nem a te dolgod. Minek akarsz még több bajt, mint muszáj?
nem kell más dolgába beleszólni mégha az anyád akkor sem.
19/21 anonim válasza:
Szerintem sem kell beleavatkoznod. Aki ilyet tesz, ráadásul ilyen nyíltan anank általában van rá nyomós oka. Nem látsz bele anyád és apád kapcsolatába, nem tudhatod mi miért van.
20/21 anonim válasza:
Szerintem nem kellene beavatkoznod. Lehet apud sem szent. Orál vagy dugás volt? Szerintem a középkorúak még inkább dugnak. A fiatalabb nők szopnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!