Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megtudtam hogy anyám csalja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megtudtam hogy anyám csalja apámat. Mit kéne tennem ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Apu összetörne ha megtudná. Imádja anyut. De azt sem érdemli hogy ezt csinálja vele.
2015. aug. 9. 06:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Egyértelmű, hogy ebben a helyzetben az anyád nincs tekintettel a családotok egységére. Csak magára gondol. Tedd te is ezt, és gondolj csak magadra. Mi a fontosabb? Hogy megvédd apádat, mint férfi a férfit, vagy hogy egyben maradjon a család. Szükséged van arra, hogy menjen egy cirkusz válóperrel meg mindennel az életedben? Hiszen ez a dolog a te életedre is hatással van.

Ha bevállalod ezt apádért, akkor le a kalappal előtted. Viszont csak akkor állj elé, ha van bizonyítékod. Nyilván inkább neki hinne, és nem neked.

2015. aug. 9. 06:42
 2/12 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék neki fájdalmat okozni. De anyámra rá sem tudok nézni. Hogy tegyek úgy mintha semmi sem történt volna? Mikor tönkretett mindent.
2015. aug. 9. 06:47
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem te okozol neki fájdalmat, hanem az anyád.
2015. aug. 9. 06:50
 4/12 anonim ***** válasza:
30%
Semmi kozod hozza, hogy az anyad mit es miert csinal ... valoszinu nem is latod a lenyeget, hogy a szuleid miert kerultek ebbe a helyzetbe (ha elvalnanak, abba sem lenne beleszolasod). Annyit mondjuk megemlithetnel az anyadnak, hogy legalabb ugy csinalja, hogy ne vegyetek eszre, ne legyen egyertelmu, mert igy pofatlansag amit tesz.
2015. aug. 9. 07:23
 5/12 anonim ***** válasza:
92%
# 4 Én csonka családban nőttem fel. Igenis van köze hozzá. Sőt mi több, neki van köze hozzá igazán.
2015. aug. 9. 07:56
 6/12 anonim ***** válasza:
Anyáddal beszélj,mondd el neki,hogy tudsz mindent,sőt érd tetten és lássuk van-e benne bűntudat vagy teljesen gátlástalan.
2015. aug. 9. 08:28
 7/12 LazyJones ***** válasza:
#5 Én szüleim is csalták egymást, és elváltak. Mégis azt mondom, hogy ez a szülők élete. Akármennyire is nehéz fiatalon megérteni, a szüleink is egyszerű emberek, megvannak a maguk hibái és döntései. A gyerekek sokszor nem látják sem az okokat, sem a körülményeket. Mi van akkor, ha az anyának pont ez a ragaszkodó szerelem a teher? Vagy amúgy szereti a férjét és a családot, de valamit otthon nem kaphat meg? Vagy, ha válás helyett pont azért tart szeretőt, (csak ügyetlenül), mert hátha nem bukik le, és a család így nem hullik szét? Mindezt úgy írom, hogy bármi féle megcsalást elítélek. De attól még tudom, hogy minden ember más, máshogy gondolkodik, és attól, hogy én nem értem, még akarhat jót.
2015. aug. 9. 09:39
 8/12 A kérdező kommentje:
Lehet hogy közöm nincs hozzá de mégis tudom. Innentől hogy csináljak úgy mintha nem tudnám?
2015. aug. 9. 10:05
 9/12 anonim ***** válasza:
# 7 Biztos van ilyen is. Ettől függetlenül az érvem megállja a helyét. Köze van hozzá a kérdezőnek, mert az ő életével is játszadoznak. Nem csak ketten vannak a családban.
2015. aug. 9. 10:12
 10/12 anonim ***** válasza:
En beszelnek a helyedbe anyukaddal. Hogy jotted kulonbe ra?
2015. aug. 10. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!