Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderült, hogy a férjemnek volt egy rövidebb viszonya, pár éve. Együtt maradtunk, de azóta folyamatosan az jár a fejemben, hogy megcsaljam én is őt, mert addig nem tudok megbocsátani. Volt valaki ilyen helyzetben?
Ezt hívják súlyos bizalom vesztésnek, nagyon nehéz visszaállítani,ha lehetséges egyáltalán.
Azért,mert ő igen,te miért?
Legyél gerincesebb nála.
Válj el,ha nem működik a dolog,de szerintem ne csald meg.
Engem az ex ferjem megcsalt es sztem azert ne csald meg h visszavagj, ha megcsalod akkor tedd ezt egy olyannal akinek nem tudsz ellenallni, ilyet pedig nem kell keresni, majd hoz az elet:-)
A megbocsajtas/elengedes nehez, de ezekhez a dolgokhoz ido kell es ido el te is tul tudsz majd ezeken a serelmeken lepni (tapasztalat).
"az jár a fejemben, hogy megcsaljam én is őt, mert addig nem tudok megbocsátani"
Ez nagyjából a 15-16 éves hülyegyerekek szintje.
Én nem hiszem, hogy egyetértek veled ezzel a "vissza-csalás" dologgal , viszont nem is vagyok a helyedben.
Ha a te belsődnek ez így volna megnyugtató - én elhiszem, láttam én már sokféle dolgot az életben.
Abban látok egy kis ellentmondást, hogy a bármiféle jöttment, és az nagy ellenállhatatlan között azért jókora sáv van.
Ha valami olyan férfival találkozol, akivel elsodor a vágyad, az nem megcsalás lesz, hanem válás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!