Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ti hogy reagálnátok ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy reagálnátok ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés
1.5 éve vagyunk házasok a férjemmel és ma rámentem a céges tolójára és a google keresőben láttam hogy beirta az egyik ex barátnője nevét és vezetéknevét meg HR..(kitöröltük még régen a facebook rol magunkat, a párom sehova sem járkál el, nem csal meg, még telon se fogtam meg hogy eddig beszélt volna más novel, nagyon jo a kapcsolatunk ).Kiborultam és rákérdeztem miért keresett rá, aztmonta érdekelte hogy hol dolgozik , eltudott e helyezkedni a szakmájában, csak eszébe jutott..Ti szoktatok nosztalgiázni az exetek után? Hogy reagálnátok ilyen helyzetben ?
2015. júl. 28. 21:22
 1/6 anonim ***** válasza:
Sajnos szoktam nosztalgiázni az első exem után, és eddig minden új kapcsolatom ráment erre. :(
2015. júl. 28. 21:27
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem felfújod. Ebben így önmagában nincs semmi. Tényleg eszébe juthatott csak úgy, és kíváncsi lehetett arra, vajon sikerült-e elhelyezkednie HR-esként. Akár jól is jöhet bármikor egy ilyen ismeretség munka szempontjából.

Majd akkor akadj ki, ha üzeneteket írogat neki.

2015. júl. 28. 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:

Nekem már volt, hogy olyanra is ránéztem a Facebook-on, akivel még középiskolás koromban jártam és még csak igazán szerelmesek sem voltunk egymásba. Sok évig még csak eszembe sem jutott, aztán most, ahogy a régi osztálytársak képeit nézegettem, hirtelen beugrott, hogy ugyan mi lehet vele?

Ez csak kíváncsiság. Én nem értem, egyesek ha tudnák máglyán égetnék el az exeket, meg kitörölnék még a történelemből is, ha tehetnék. Nem beteges kicsit ez a féltékenykedés?

Ráadásul rögtön a megcsalás témakörben!

2015. júl. 28. 21:41
 4/6 anonim ***** válasza:

Nalam ez normalis en is tudok az exeimrol, sot kapcsolatban vagyok sokukkal a ferjem meg ennek az ellenkezoje de o is volt h ra keresett valamelyik volt felesegere es ez tok rendben van.

Sot, az is rendben van ha eppen beszelni szeretne vele (de nem szeretne pedig mar millioszor javasoltam).

Nem szabad ebbol ekkora ugyet csinalni, ha valaki meg akar csalni ugyis megcsal, ha meg nem akkor ugysem. Az elet nem ezen mulik:-)

2015. júl. 28. 22:41
 5/6 anonim válasza:
Szerintem kissé felfújod a dolgot ebbe még nincs semmi , hogy rákeresett. Viszont ellenőrzöd a telefonját?( még telón se fogtam meg , hogy eddig beszélt volna más nővel) Én e miatt kezdenék aggódni. Ugyanis a férfiak akkor csaljak meg a feleségüket ha az ellenőrizgeti őket, nem járhatnak el sehová , nem élnek közösségi életet és begyepesednek. Majd hirtelen betoppan a munkahelyre vagy a baráti társaságba egy szép fiatal nő a férfiben pedig feléled a kalandvágy és lám...képbe is jött a megcsalás :)
2015. aug. 1. 01:45
 6/6 anonim ***** válasza:

Majdnem 20 év házasság után is megnézem az exbarátnőm fjszbúúúkját rendszeresen. De nem jönnék össze vele soha, hiszen azért dobtam, mert megcsalt.

Ne parázz. Nincs okod rá.

2015. aug. 2. 02:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!