Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám csalja anyám! Mit tegyek?

Apám csalja anyám! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Apámból sosem néztem volna ki, hogy ilyet tesz, de már pár hónapja látom, hogy más nőkkel chatel, időpontokat, programokat beszélnek le, becézgetik egymást. Egyik nőt se ismerem, nem tudom, mihez kezdhetnék. Nem merek beszélni erről senkivel, nem szeretném megnehezíteni a testvéreim, és édesanyám életét. Kérlek segítsetek, mi lenne a legjobb lépés tőlem?

2022. jan. 30. 12:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/87 anonim ***** válasza:
68%
És azt hiszitek ezt akarja egy nő? Nem, senki sem szeretné krvára, hogy így tönkremenjen a teste, de szeret annyira, hogy ezt megteszi a családalapításért. Mert bízik benned annyira, hogy te is annyira szereted és felelősségel leszel a családodért, hogy elfogadod a szülés utáni állapotot is, közösen átvészelitek, megoldást találtok. Nők, jól gondoljátok meg ki éri meg ezt az áldozatot, DE TÉNYLEG. Nem mindenki érdemel tőletek gyereket, látjátok mennyi patkány szaladgál itt gyakorin is
2022. febr. 10. 13:09
 72/87 anonim ***** válasza:
42%
71. Mint férfi, apa és férj megértem az indulatos kommenteket, de ha ez egy őszinte beszélgetés, akkor őszintén kell beszélgetni arról is, hogy milyen stresszen megy keresztül minden egyes házaspár/család a kisgyermek érkezésével. Nem tetszik ez a "patkányozás", meg ez a fröcsögő stílus. A férfiaknak is vannak problémáik, nehézségeik, szerintem csak kölcsönös megértéssel lehet ezekhez közelíteni, nem úgy, hogy minden pasi f@x és bezzeg a nők mind ártatlanok. Még egyszer: mindenki felelős azért, hogy összekaparja magát a nehézségek ellenére, és a lehetőségekhez mérten kívánatos, normális párja legyen a párjának. Az sajnos nem szokott elég jó kifogás lenni, hogy "szültem neked két gyereket, fogadd el, hogy ezentúl nem foglalkozom veled, szex nincs, na húzás 10 óra munka mellett még pelenkázni, fürdetni és mindent megcsinálni... utána persze a férfi a patkány, ha boldogtalan merészel lenni.
2022. febr. 10. 13:25
 73/87 anonim ***** válasza:
65%
69 szép kamu.
2022. febr. 10. 14:08
 74/87 anonim ***** válasza:
78%
Nem, nem minden pasi fax, és nem minden nő ártatlan. De a terhesség pont egy olyan változás, amire ha tudatosan is készülsz, próbálod befolyásolni, és tartani magad sem biztos, hogy minden úgy alakul, ahogy te azt elképzelted. És ilyenkor nem a kinézete az elsődleges szempont az anyának, hanem a baba egészsége. Ergo nem terhesen fogsz diétázni, koplalni, súlyzós guggolásokat végezni, valamint gyakran a hormonok miatt kitörölheted a feneked azzal hogy mit akarsz, és hogyan reagál a tested. És még mindig nincs olyan, hogy valakinek oka van a megcsalásra. A megcsalás nem jogos. Soha. A megcsalás patkányság. Pont. Csak felhatalmazod magad ezzel, hogy jogos volt a tetted, és ezzel nyugtatod magad, hogy ne gyötörjön a lelki furka. Az, hogy a férfi nem érzi magát elég férfinak egy új szituációban és elmenekül egót táplálni, valójában a saját phaszsága és önmaga szembeköpése. Mert az ilyen nem férfi, patkány. A férfi egyenes, őszinte, és nem kezeli úgy a nőjét, házastársát, mint egy agyonjáratott autót, ami ha nem indul, ott hagyja a roncstelepen, és hoz egy újat a szalonból. Véget lehet vetni, annak aminek már nincs értelme, de vállalni kell a felelősséget és szembenézni a következményekkel, ehhez viszont sok embernek nem nőtt ki a gerince. Egyszerűbb sutyizni, "mer' ugye nem azé' házasodtam hogy elváljak". De nem is azért sem házasodunk hogy, sz.rrá csaljunk valakit phaszphejkéim.
2022. febr. 10. 14:22
 75/87 anonim ***** válasza:
29%
Ki mondta, hogy jó a megcsalás? Senki. De meg szokott történni? Nagyon gyakran. Erről beszélgetünk most.
2022. febr. 10. 14:43
 76/87 anonim ***** válasza:
27%
Na ez az, nehogy már annak a hibája legyen akit megcsalnak, ezt magyarázom!
2022. febr. 10. 14:55
 77/87 anonim ***** válasza:
65%

67

Pedig van pénisz nagyobbítás! ;) Alap biológiával dobálózol? Komolyan?! :D Az alap az lenne, hogy senkinek nem kellene kés alá feküdnie -főleg nem egy ilyen miatt mint te is vagy- nálam legalábbis ez számít normálisnak.

Ha valóban igaz amit írtál, és a volt feleséged azt mondja, te vagy az egyik legjobb ember, férfi, apa a világon, akkor ugyanolyan idióta mint te! Ha ő ezt élvezi, hogy megalázzák, beszólnak neki, műtétekre küldik, eldobják mint egy használt zsepit, akkor nem tudok rá sem különbet mondani mint rád.

A te felfogásod, irományod csak jobban megerősített abban, ami mellett eddig is kitartottam, hogy soha a büdös életbe ne szüljek egyetlen férfinak sem!

66

2022. febr. 18. 09:14
 78/87 anonim ***** válasza:
38%
77. Valóban jobban teszed, ha nem szülsz egyetlen férfinak sem. Egyetértek.
2022. febr. 18. 09:22
 79/87 anonim ***** válasza:
29%
Hát igaza van a 77esnek, ilyen világot élünk. Aztán lehet szidni a nőket, hogy milyen önzőek, nem akarnak gyereket, inkább szórakoznak, meg 30 évesen sem állapodnak meg. Viszont amelyik meg ott marad a gyerekkel, gyerekekkel egyedül 20on évesen, azt is mindenki szidja, hibáztatja, hogy hogy lehetett ekkora barom, és hogy "magának csinálta", viselje a következményeket, meg ha már nem lesz megint olyan mint szülés előtt szülés után pár hónappal, akkor jogosan vagy elhagyva. Meg hogy mártírkodik, hogy milyen rossz neki, előbb kellett volna gondolkodni. Na akkor most hogy van ez? 🙃 Ha gondolkodsz előre az is baj, mert önző vagy, de ha nem, és átvernek, akkor meg az. Vicc ez, korcs egy világot élünk. Kitörölheti mindenki a valagát az üres ígéretekkel, hogy "soha nem csalnálak meg", "mindig szeretni foglak", "soha nem hagynálak el, akármilyen baj lesz". A házasság is már csak egy db papir, üzlet, semmi komolysággal nem bír manapság, a válás meg már rutin, mintha vennél egy 1kg kenyeret a boltban, kb olyan valakinek. A mai világban nem szabad senkiben sem megbízni. Pont. Inkább szidjanak azért, hogy majd 30 évesen még javában élem az életet, és szórakozok, meg nincs gyerekem, minthogy ugyanúgy szidjanak, csak mellé egy roncs lettem hátamon 3 gyerekkel, akiket fel is kell nevelni. Ha már mindenféleképpen szidni fognak, legalább érezzem jól magam 😁
2022. febr. 18. 10:17
 80/87 anonim ***** válasza:
63%

Nagyon sarkít a 77-es, de te is, 79-es.

Szülés utáni HELYREÁLLÍTÓ műtétről beszélünk, és nem minden nő esetében, hanem a szülő nők egy nagyon kis részénél, ha már a hüvelytorna sem vezet eredményre. Ez elsősorban a nők érdekét is szolgálja, hiszen a szex közben jó esetben ők is jól érzik magukat.

Tényleg nem értem az ezzel kapcsolatos szörnyülködést. Sajnos az emberi szülés nem a legügyesebb evolúciós találmány, túl nagy fájdalommal jár és a nők egy részénél szakad a hüvely, gát mindenhol, még megfelelő tágítás ellenére is. Ezért csinálnak gátmetszést (ezzel is bajotok van akkor gondolom). Meg gondolom minden egyéb orvosi beavatkozással is bajotok van, pl. a császármetszéssel is. Az is természettelenes, kockázatos, igaz?

Tényleg nem értem, hogy HA már egyszer ilyen a természet, a szülés önmagában is fájdalmas és kockázatos, akkor miért pont a helyreállító műtétet sajnáljátok a nők 0.01%-ától és a férfiakat szídjátok helyette? Szerintetek a nőknek kellemes, ha úgy kitágulnak, hogy harangozni lehet bennük, és a szex sem élvezetes velük, de ők sem élvezik annyira?

Ezer és egy rutinműtétet tudok mondani, ami a természet kibabrálása ellen dolgozik, pl vakbélműtét, aranyérműtét, anyajegyek/szemölcsök leműtése, látáskorrekciós szemműtét stb. stb. Tényleg pont a szülés utáni hüvely-HELYREÁLLÍTÓ műtét a bajotok, amit ténylegesen csak a nők 0.01%-ánál csinálnak, azért mert ez nekik is jó? (?) És úgy, hogy közben császármetszést (amúgy helytelenül) meg a nők (vagy a nőgyógyászok) 43%-a (!!!) csináltat itthon, az indokolt 1-5% helyett. [link]

Tehát miközben a nők 43%-a eleve császármetszést csináltat, ami egy magas kockázattal járó epidurális műtét, hasfal-bontással, közben meg a kitágult nőktől sajnáljátok a helyreállító műtétet, helyette én meg a többi férfi a f@x.

Értem.

2022. febr. 18. 10:30
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!