Apám csalja anyám! Mit tegyek?
67
Pedig van pénisz nagyobbítás! ;) Alap biológiával dobálózol? Komolyan?! :D Az alap az lenne, hogy senkinek nem kellene kés alá feküdnie -főleg nem egy ilyen miatt mint te is vagy- nálam legalábbis ez számít normálisnak.
Ha valóban igaz amit írtál, és a volt feleséged azt mondja, te vagy az egyik legjobb ember, férfi, apa a világon, akkor ugyanolyan idióta mint te! Ha ő ezt élvezi, hogy megalázzák, beszólnak neki, műtétekre küldik, eldobják mint egy használt zsepit, akkor nem tudok rá sem különbet mondani mint rád.
A te felfogásod, irományod csak jobban megerősített abban, ami mellett eddig is kitartottam, hogy soha a büdös életbe ne szüljek egyetlen férfinak sem!
66
Nagyon sarkít a 77-es, de te is, 79-es.
Szülés utáni HELYREÁLLÍTÓ műtétről beszélünk, és nem minden nő esetében, hanem a szülő nők egy nagyon kis részénél, ha már a hüvelytorna sem vezet eredményre. Ez elsősorban a nők érdekét is szolgálja, hiszen a szex közben jó esetben ők is jól érzik magukat.
Tényleg nem értem az ezzel kapcsolatos szörnyülködést. Sajnos az emberi szülés nem a legügyesebb evolúciós találmány, túl nagy fájdalommal jár és a nők egy részénél szakad a hüvely, gát mindenhol, még megfelelő tágítás ellenére is. Ezért csinálnak gátmetszést (ezzel is bajotok van akkor gondolom). Meg gondolom minden egyéb orvosi beavatkozással is bajotok van, pl. a császármetszéssel is. Az is természettelenes, kockázatos, igaz?
Tényleg nem értem, hogy HA már egyszer ilyen a természet, a szülés önmagában is fájdalmas és kockázatos, akkor miért pont a helyreállító műtétet sajnáljátok a nők 0.01%-ától és a férfiakat szídjátok helyette? Szerintetek a nőknek kellemes, ha úgy kitágulnak, hogy harangozni lehet bennük, és a szex sem élvezetes velük, de ők sem élvezik annyira?
Ezer és egy rutinműtétet tudok mondani, ami a természet kibabrálása ellen dolgozik, pl vakbélműtét, aranyérműtét, anyajegyek/szemölcsök leműtése, látáskorrekciós szemműtét stb. stb. Tényleg pont a szülés utáni hüvely-HELYREÁLLÍTÓ műtét a bajotok, amit ténylegesen csak a nők 0.01%-ánál csinálnak, azért mert ez nekik is jó? (?) És úgy, hogy közben császármetszést (amúgy helytelenül) meg a nők (vagy a nőgyógyászok) 43%-a (!!!) csináltat itthon, az indokolt 1-5% helyett. [link]
Tehát miközben a nők 43%-a eleve császármetszést csináltat, ami egy magas kockázattal járó epidurális műtét, hasfal-bontással, közben meg a kitágult nőktől sajnáljátok a helyreállító műtétet, helyette én meg a többi férfi a f@x.
Értem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!