Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám csalja anyám! Mit tegyek?

Apám csalja anyám! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Apámból sosem néztem volna ki, hogy ilyet tesz, de már pár hónapja látom, hogy más nőkkel chatel, időpontokat, programokat beszélnek le, becézgetik egymást. Egyik nőt se ismerem, nem tudom, mihez kezdhetnék. Nem merek beszélni erről senkivel, nem szeretném megnehezíteni a testvéreim, és édesanyám életét. Kérlek segítsetek, mi lenne a legjobb lépés tőlem?

2022. jan. 30. 12:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/87 anonim ***** válasza:
84%

“Szerintem meg mindenki gondoljon bele, hogyha őt csalnák, szeretné e tudni, vagy nem. “

Minden normális ember szeretné tudni, ha értékes éveket pazarol hiába egy hűtlen patkányra.

2022. jan. 30. 16:42
 32/87 anonim ***** válasza:
7%
Apád neginta
2022. jan. 30. 16:53
 33/87 anonim ***** válasza:
3%
*Apád megunta az anyádat, még szép, hogy félre megy!
2022. jan. 30. 16:54
 34/87 anonim ***** válasza:
72%
Nem tudhatod kinek mi fér bele. Gyakran a nő tud róla és úgy van vele hogy mégiscsak ő a feleség és a másik nő van kihasználva. Akik meg infót adnak arról amit amúgy is tud azt mondják el rosszindulatúnak. Nem ritkán postolgatnak is az együvé tartozásukról ha nyilvánosságra kerül a megcsalás/viszony mondván" Együtt a világ ellen"
2022. jan. 30. 17:21
 35/87 anonim ***** válasza:
20%
Amit nem tudsz az nem fáj. Hallgass. Akkor is ha kiderül
2022. jan. 30. 17:32
 36/87 anonim ***** válasza:
19%

Azoknak, akik szerint szóljon:

Itt nem egy olyan helyzet van, hogy meglátta apját egy másik növel az utcán és tud a dologról.

Csak belenézett a telefonjába és meglátta, így nem tudja, nem is kérhető rajta számon ha kussol, ha nem.

Jobb ebből kimaradni, szerintem örülhet, hogy nem olyan helyzet van amiből kiderült volna egyértelműen.

2022. jan. 30. 17:42
 37/87 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem meg okosabb lett volna, ha inkább csendben maradsz 36-os. Sötét vagy, mint az éjszaka.
2022. jan. 30. 17:50
 38/87 anonim ***** válasza:
83%

Hagyjátok már ezt a "nem a te dolgod,ne szólj bele, spicli" dumát..

Pont, hogy az ő dolga IS.

Nem a szomszéd házaspárról van szó, hanem a szüleiről. Egy család.. Milyen kapcsolatban élnek az ilyen hozzászólók? Anyám..

2022. jan. 30. 17:53
 39/87 anonim ***** válasza:
90%
Nálunk volt a családban ilyen. A férj egy mihaszna művész volt, semmit nem lehetett rábízni az asszony tartotta el őt is és a gyerekeket is. Aztán a nagy "munkában" a művész úr ráért csalni az asszonyt. Elfelejtett kijelentkezni fb-ból. A legnagyobb gyerek, ő 16 pedig belenézett az üzeneteibe és észrevette, higy apuci mit művel. Azonnal szólt az anyjának. Mivel am sz.rt a gyerekeire a gyereket sem izgatta annyira, hogy mi lesz apucival. Azóta elváltak. A mihaszna kénytelen volt végül elmenni gyárba melózni, mert az anyja nem fogadta a házába vissza az apja meg szintén nem. Minden támogatást az unokáinak adja, ennek a baromnak nem. Ez az alak egész életében csak másokon élősködött. Aztán még volt pofája csalni az asszonyt. Azóta bármit megtenne, hogy a feleségével kibéküljön, mert ugye büdös a munka és az öngondoskodás neki. Ja, és a feleség örül annak, hogy ez kiderült. Szóval mond el.
2022. jan. 30. 17:53
 40/87 anonim ***** válasza:
80%

36-os Nem a megcsalás kérdéses, az tiszta lap, megcsalja a fogalmazás szerint!

Meggyőződni nem a mi dolgunk, nem ez a kérdés enyhítő, meg mentegető dolgokat felhozni a vétkes fél részére... döntsd el te minek nevezed.

Én támogatom, hogy elmondja az anyukának, akár egy névtelen levéllel a postaládában, vagy ehhez hasonló módokon.

Az egyik hozzászóló szerint a szűk-ség erre elég ok, de hány 40-50-es pali, sőt, már húszas éveik elején járó fiataloknak sörhasuk van, az nem gáz? Az is igénytelen férfi létemre mondom.

2022. jan. 30. 17:56
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!