Apám csalja anyám! Mit tegyek?
Mondd el anyádnak!
Az ő gondjuk!
Előszór beszélnék az apámmal négyszemközt egy alkalmas időpontban, jelezném hogy szakítson rám időt nyugodt pillanatban, hogy tudok mindent és mondja el az anyádnak ,mert te nem akarod cipelni a terhet. Aztán ha nem teszi meg akkor beszélnék az anyámmal négyszemközt és elmondanám
Aztán a többi az ő felelősségük mert felnőtt emberek. Az is lehet hogy anyád rég tud mindent.
Semmit ne tegyél, az ő dolguk.
Legalább is ezt javasolná mindenki ha fordítva lenne, tehát anyukád csalná apukádat.
Ja és nem megkeseredett incelként mondom ezt, hanem a huszas évei elején járó nő vagyok.
Ha én lennék az anyukád és nem szólnál a dologról nekem borzalmasan esne és hatalmasat csalódnék benned (is).
Ülj le apuddal és mond meg neki kerekperec,hogy vagy megmondja anyukádnak mi a szitu vagy te fogod. Van mondjuk egy hete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!