Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Szerintetek ez azt jelenti,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ez azt jelenti, hogy anyám csalja apámat, vagy valamit rosszul értelmeztem?

Figyelt kérdés
Azt láttam ami amiatt elkondolkoztam ezen, hogy itt volt nálunk anyám egyik barátja aki hátulról ölelete és közben a nyakát csókólta, ez gyakran előfordul egy férfi és nő barátságában vagy ez már mást jelent ? Nem tudom eldönteni, hogy most is van
2016. jún. 5. 19:58
 1/8 anonim ***** válasza:
nem gyakori barátságban az biztos.... de sose lehet tudni. jobb ha nem kombinálsz
2016. jún. 5. 19:59
 2/8 anonim ***** válasza:
44%

Nem értelmezted rosszul....anyád ribi.

Szólj apádnak!!!!

2016. jún. 5. 22:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Férfi és nő között nem igazán van csak barátság...az egyik mindig többet érez...

Ha még ezt csinálja anyaddal,plane mas elott,abszolut nem barátságra utal...

Sajnalom.

2016. jún. 6. 07:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor nagyobb esély van arra, hogy tényleg csalja, engem nem vettek észre és anyám sem úgy nézett ki mint aki ellenezné a barátját, össte vagyok zavarodva
2016. jún. 6. 08:19
 5/8 anonim ***** válasza:
19%
Ő dolguk:) Ne foglalkozz vele.
2016. jún. 7. 10:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Nem teljesen csak az o dolguk. A gyerek banja altalaban a legjobban.

De mivel nem ez a kerdes.

Nekem ezt csakis a parom csinalhatja. Ki akadnek ha o massal tenne..es hanynek ha mas csinalna nekem..

2016. jún. 8. 23:13
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez arra utal, hogy megcsalja édesapádat. Én nekem is vannak ellenkező nemű barátaim/haverjaim, de nem puszilgatnak, csókolgatnak én azt csak a pasimnak engedem.

Meg egyébként bocsáss meg, de édesanyád, hogy lehet ilyen szemét, hogy tudja, hogy otthol vagy, de ez őt nem zavarja?!

Legalább, ha megcsalja édesapádat, akkor ne a gyerek előtt és otthol csinalja már könyörgöm. Ennél nagyobb szemétség nincsen.

Sajnálom, hogy ezt kell mondjam, de szerintem igen, megcsalja édesapádat!

2016. jún. 19. 02:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Ha megkérdezhetem, hány éves vagy?

2016. jún. 19. 02:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!