Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » EZ MIII? ezt biztos, hogy MJ...

EZ MIII? ezt biztos, hogy MJ énekli? Vagy én értelmeztem rosszul a szöveget?

Figyelt kérdés
ma hallottam először ezt a számot, Michael Jacksontól ( http://www.youtube.com/watch?v=jiDyX0fCjvg ), nem akartam hinni a fülemnek, mikor meghallottam a káromkodásokat benne, akkor már rosszul is lettem, mikor meghallottam a szám lassú részének az első felét, megnéztem 'lyrics"-szel, és ott már a szememnek sem hittem, meglepett.

2013. szept. 7. 20:08
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

A szám címe Morphine és Michael Jackson Blood on the Dancefloor című lemezén szerepelt 1997-ben.

Mellesleg elég sok gyógyszer nevét felsorolja benne, amit szedett, sajnos...

2013. szept. 8. 11:05
 2/7 A kérdező kommentje:
Jaa, csak nem akartam elhinni, hogy komolyan o enekli, hozza voltam/vagyok szokva ahhoz, h pl. a Heal the World-ot enekli... Durva :D
2013. szept. 8. 19:09
 3/7 anonim ***** válasza:
MJ néha káromkodott ám, amikor nagyon kihozták a sodrából. Igen, szedett Demerolt is, ami nagyon erős gyógyszer :( Állítólag a Pepsi féle balesete óta szedett fájdalomcsillapítókat, később érzéstelenítőket, altatókat is.
2013. szept. 8. 20:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen, ez tényleg az ő száma:D valóban teljesen elüt a megszokottaktól, pl. a Heal The World-től, a Black Or White-tól, stb. stb., amiket én is imádok, de valahogy... ez is rohadtul tetszik:D szerintem jó szám. A lassú rész... óhh az rohadtjó:D:D Ebben megmutatja a keményebb oldalát. Még van egy szám ami ehhez hasonlít így stílusában, az a címe hogy Superfly Sister. Itt nincs gyógyszer, káromkodás, semmi, de ez is olyan másabb:) Hallgatsd meg, akár többször is, tuti, hogy te is megszereted!:D (először nekem se tetszettek annyira)
2013. szept. 8. 21:48
 5/7 A kérdező kommentje:
wáá. meghallgattam többször is, és igazatok van, meg kellett neki is mutatnia, hogy nem csak kedves és jóságos tud lenni, őt se lehetett kihozni a sodrából :DD nagyon jó ez a szám :D
2013. szept. 9. 15:04
 6/7 anonim ***** válasza:
=DD ♥
2013. szept. 11. 16:14
 7/7 anonim ***** válasza:
régóta ismerem a számot, egyik kedvenc MJ dalom, rohadt jó hogy egy számban megmondja, kicsit rockosabb, erőszakosabb. nekem nagyon tetszik. egyébként a Blood on the dance flooron jelent volna meg, de több országban pl Arab országokban nem engedték piacra a lemezt, csak ha nincs ez a szám rajta, mivel ugye a káromkodás, meg a drogok stb (de hát az arabok is csak mutatják az erkölcsöt :))
2014. okt. 30. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!