Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám csalja anyám! Mit tegyek?

Apám csalja anyám! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Apámból sosem néztem volna ki, hogy ilyet tesz, de már pár hónapja látom, hogy más nőkkel chatel, időpontokat, programokat beszélnek le, becézgetik egymást. Egyik nőt se ismerem, nem tudom, mihez kezdhetnék. Nem merek beszélni erről senkivel, nem szeretném megnehezíteni a testvéreim, és édesanyám életét. Kérlek segítsetek, mi lenne a legjobb lépés tőlem?

2022. jan. 30. 12:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/87 anonim ***** válasza:
65%
Ja lassan nekem is az az érzése, kezd lenni, hogy ez a nulla százalékos hozzászóló az apa, aztán most berezelt.
2022. jan. 30. 19:44
 52/87 anonim ***** válasza:
25%
Lehet hogy anyád is csalja, belőle se néznéd ki gondolom.
2022. jan. 30. 19:48
 53/87 anonim ***** válasza:
20%
Francot vagyok én az apa, eleve nő vagyok. De minek járjak ide ennyiszer a nulláért? Amúgy én el tudom fogadni ha valakinek más a véleménye, ti viszont nem, úgyhogy részemről nem egy építő vita ez, véleményemet már elmondtam.
2022. jan. 30. 19:49
 54/87 anonim ***** válasza:
74%
Nőként meg foleg szegyen hogy igy gondolkozol. Remelem majd teged is jol atkurnak a hátad mogott, es mindenki csak röhögni fog rajtad, te meg nem fogod tudni moert mert senki nem szol neked.
2022. jan. 30. 21:07
 55/87 anonim ***** válasza:
23%
54 Milyen mindenki? Egyedül a gyereke tudja, az is "véletlenül". És az sem tudja, hogy mit tud, mert nagyon sok ember irkál mindenfélét online, aztán nem lesz belőle semmi szex.
2022. jan. 30. 21:11
 56/87 anonim ***** válasza:
18%
Legalább nem a laptop maradt véletlen nyitva a megnyitott emssengerrel és az óvszer a fiókban.
2022. jan. 30. 21:52
 57/87 anonim ***** válasza:
81%
A mosógépet kifizetted már?
2022. jan. 30. 21:55
 58/87 anonim ***** válasza:
68%

"ha kiderül biztos elválnak a szüleid és szegénységben fogtok élni."

És mégis miért élnének szegénységben? Anyuka lehet többet keres. Ja, vagy te vagy az a nyomorék, aki mindenhova beböfögi, hogy a nők csak minimálbért keresnek?

2022. jan. 30. 22:17
 59/87 anonim ***** válasza:
69%

"És az sem tudja, hogy mit tud, mert nagyon sok ember irkál mindenfélét online, aztán nem lesz belőle semmi szex."

Nekem nagyon sanszos, hogy te is több vasat tartasz a tűzben. Görbe tükröt állított a kérdező, mi?

2022. jan. 31. 04:33
 60/87 anonim válasza:
72%
Mondd el anyukádnak. Nl
2022. febr. 2. 19:21
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!