Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám csalja anyám! Mit tegyek?

Apám csalja anyám! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Apámból sosem néztem volna ki, hogy ilyet tesz, de már pár hónapja látom, hogy más nőkkel chatel, időpontokat, programokat beszélnek le, becézgetik egymást. Egyik nőt se ismerem, nem tudom, mihez kezdhetnék. Nem merek beszélni erről senkivel, nem szeretném megnehezíteni a testvéreim, és édesanyám életét. Kérlek segítsetek, mi lenne a legjobb lépés tőlem?

2022. jan. 30. 12:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/87 anonim ***** válasza:
78%
A névtelen üzenet szerintem is jó ötlet. Lehetőleg screenshotokkal vagy más bizonyítékkal.
2022. jan. 30. 17:59
 42/87 anonim ***** válasza:
20%
38 semmiképpen sem olyan családban élek, ahol normális lenne beletúrni a másik telefonjába!
2022. jan. 30. 18:02
 43/87 anonim ***** válasza:
85%

“Szerintem meg mindenki gondoljon bele, hogyha őt csalnák, szeretné e tudni, vagy nem. “

Nyilván szeretném tudni, hogy megaláznak-e a hátam mögött:D Egy kapcsolat jövőjéről szeretnék objektív döntést hozni, minden fontos információ birtokában. Jogom van ehhez. Az pedig elég fontos infó, ha a másik fél titokban mással kefél:D

2022. jan. 30. 18:08
 44/87 anonim ***** válasza:
83%
42, akkor te azon jobban fennakadsz hogy valaki belenéz a masik telefonjaba, mint azon hogy kedves férj csalja a feleséget. Imadom mikor meg azoknak all feljebb, akik sokkal undorítóbb dolgot csinalnak. Nem kene megcsalni a masikat, es akkor nem lesz telefonba turkalas. Ha tudja is a no, inkabb szolok neki meg egyszer, mint egyszer sem. Joga van tudnia, utana az o kezében all a döntés hogy mit kezd az infoval.
2022. jan. 30. 18:20
 45/87 anonim ***** válasza:
23%
44 igen, az is elég undorító, valaki magánéletét kiteregetni másoknak és beleturni a telefonba szintén az. De amúgy a kérdező ment a szarért. Ha nem kutakszik nem tudja meg és nem lenne dilemma, hogy elmondja, vagy sem.
2022. jan. 30. 18:26
 46/87 anonim ***** válasza:
81%
Istenem ez a “beletúrt a telefonjába” bullshit… agyam eldobom. Aki megcsalja a párját, annak semmi joga nincs azon fennakadni, hogy széttúrják az eszközeit.
2022. jan. 30. 18:28
 47/87 anonim ***** válasza:
19%
46 szerinted bárkinek van joga afölött ítélkezni aki megcsalt valakit? Persze, akit megcsaltak, nagy eséllyel dühöngeni fog és igaza is lesz. De az illető gyerekének nincs joga ítélkezni, hogy, apa kivel kufircol, már ha egyáltalán volt szex, mert egy netes chat általában nem egyenlő a szexszel (már csak ezért sem szólnék erről senkinek).
2022. jan. 30. 18:37
 48/87 anonim ***** válasza:
86%
Fu bzdmeg. Teged se az eszedert szeretnek. Még legyek én a hibás, mert rájövök hogy az apam egy hűtlen nyomorek, me’ minek mentem oda. Gondolom a megcsalasrol is ugy velekedsz hogy az anyuka biztos megérdemelte mert nem volt eleg jo no. Csak az ilyenektől mentsen meg az elet.
2022. jan. 30. 18:58
 49/87 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem ne mond el hátha abbahagyja, ha kiderül biztos elválnak a szüleid és szegénységben fogtok élni.
2022. jan. 30. 19:00
 50/87 anonim ***** válasza:
84%
Tán te vagy a megcsaló Apuci vagy mi? Nem sok ész van a fejedben..
2022. jan. 30. 19:40
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!