Apám csalja anyám! Mit tegyek?
Mint megcsal fél mindenkinek hálás vagyok, aki felnyomta a páromat (voltak egy jópáran...) beleértve a gyereket is.
Mondd el anyádnak szerintem is.
Gyerek vagy azt csinálsz amit akarsz, nem vállalhatod önmagadért a felelősét, az a szüleid dolga.
Ha az apád ilyen béna, hogy lebukott akkor mondd el anyádnak, hogy apád mit csinál, de akkor számíts arra, hogy külön fognak költözni egymástól és csak ritkán láthatod az apádat vagy sokat fognak vitatkozni a szüleid apád - anyáddal ha együtt maradnak.
- ha elmondod elválhatnak ha nem és együtt maradnak akkor sok vita lesz
- ha nem mondod el akkor olyan érzésed lesz, hogy anyukáddal nem vagy őszinte és érezni fogja rajtad, hogy fura vagy.
Mielőtt elmondanád az anyukádnak, szerezz bizonyítékokat arról, hogy az apád másokkal beszélget, fotózd le a telefonoddal a beszélgetéseket, úgy ne mondj anyukádnak semmit, hogy nincs bizonyíték mert lehet apukád annyira ravasz, hogy kidumálja magát és téged fognak leszidni, hogy kevered a kakit.
ha van kistestvéred akivel jól kijön az apukád akkor nem éri meg elmondani az anyukádnak mert hiányozni fog a testvérednek az apukád, ő nem érti meg, hogy mi az a megcsalás csak a hiányát fogja érezni az apukátoknak.
Dönts okosan.
Hát, anno a tesóm barátja szólt apukának, hogy tud róla. Apu a vacsoránál közölte, hogy na fiam, akkor most beszélgessünk. Anyád hüvelye olyan, hogy a platós ifa megfurdul benne, évekig kértem, hogy tornásszon vagy kezdjen vele valamit, mert nulla volt a szex, ő azt mondta, ha nem tetszik, mehetek máshova.
A srác szerintem egy életre megbánta, hogy szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!