Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Apám csalja anyám! Mit tegyek?

Apám csalja anyám! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Apámból sosem néztem volna ki, hogy ilyet tesz, de már pár hónapja látom, hogy más nőkkel chatel, időpontokat, programokat beszélnek le, becézgetik egymást. Egyik nőt se ismerem, nem tudom, mihez kezdhetnék. Nem merek beszélni erről senkivel, nem szeretném megnehezíteni a testvéreim, és édesanyám életét. Kérlek segítsetek, mi lenne a legjobb lépés tőlem?

2022. jan. 30. 12:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/87 anonim ***** válasza:
93%

Mint megcsal fél mindenkinek hálás vagyok, aki felnyomta a páromat (voltak egy jópáran...) beleértve a gyereket is.

Mondd el anyádnak szerintem is.

2022. jan. 30. 16:14
 22/87 anonim ***** válasza:
88%
"Bűnösök közt cinkos, aki néma" joga van tudni, utána szépen hagyd kettejükre
2022. jan. 30. 16:17
 23/87 anonim ***** válasza:
54%
Én simán megmondanám. Ha a munkatársamat jelentettem a feleségének, akkor gondolod, hogy mást nem ? Örömömet lelem benne
2022. jan. 30. 16:17
 24/87 anonim ***** válasza:
24%

Gyerek vagy azt csinálsz amit akarsz, nem vállalhatod önmagadért a felelősét, az a szüleid dolga.

Ha az apád ilyen béna, hogy lebukott akkor mondd el anyádnak, hogy apád mit csinál, de akkor számíts arra, hogy külön fognak költözni egymástól és csak ritkán láthatod az apádat vagy sokat fognak vitatkozni a szüleid apád - anyáddal ha együtt maradnak.

- ha elmondod elválhatnak ha nem és együtt maradnak akkor sok vita lesz

- ha nem mondod el akkor olyan érzésed lesz, hogy anyukáddal nem vagy őszinte és érezni fogja rajtad, hogy fura vagy.

Mielőtt elmondanád az anyukádnak, szerezz bizonyítékokat arról, hogy az apád másokkal beszélget, fotózd le a telefonoddal a beszélgetéseket, úgy ne mondj anyukádnak semmit, hogy nincs bizonyíték mert lehet apukád annyira ravasz, hogy kidumálja magát és téged fognak leszidni, hogy kevered a kakit.

ha van kistestvéred akivel jól kijön az apukád akkor nem éri meg elmondani az anyukádnak mert hiányozni fog a testvérednek az apukád, ő nem érti meg, hogy mi az a megcsalás csak a hiányát fogja érezni az apukátoknak.

Dönts okosan.

2022. jan. 30. 16:18
 25/87 anonim ***** válasza:
84%
Aki ilyeneket írj hogy kussolj, ne legyél spicli, ne üsd bele az orrodat, ne tedd tönkre a családot, az mégis mit gondol, mit képzel magáról? A megcsalás teszi tönkre a családot, nem az, ha valaki felnyitja erre az ártatlan fél szemét. Ez olyan dolog, amiről igenis joga van tudni az ártatlan félnek, hogy dönthessen. Ha én megtudnám, hogy bárki, hozzám közel álló személy hallgatott arról, hogy megcsalnak, pedig tudta, ott rögtön véget vetnék a kapcsolatunknak, hisz milyen Barta az ilyen?! Megáll az eszem, komolyan, néhány válaszon.
2022. jan. 30. 16:20
 26/87 anonim ***** válasza:
95%
*Barta=barát
2022. jan. 30. 16:20
 27/87 anonim ***** válasza:
15%

Hát, anno a tesóm barátja szólt apukának, hogy tud róla. Apu a vacsoránál közölte, hogy na fiam, akkor most beszélgessünk. Anyád hüvelye olyan, hogy a platós ifa megfurdul benne, évekig kértem, hogy tornásszon vagy kezdjen vele valamit, mert nulla volt a szex, ő azt mondta, ha nem tetszik, mehetek máshova.

A srác szerintem egy életre megbánta, hogy szólt.

2022. jan. 30. 16:21
 28/87 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem meg mindenki gondoljon bele, hogyha őt csalnák, szeretné e tudni, vagy nem. Aztán ha kiderül valamilyen úton módon, rhdt kellemes érzés, hogy a fél falu már amúgy tudta, csak te nem, és senki még csak ki sem nyitotta a száját.
2022. jan. 30. 16:21
 29/87 anonim ***** válasza:
77%
Na jon a sok idiota arra biztatni hogy ne szolj anyadnak, mert az “o dolguk”. Az o dolguk akkor lehetne ha mindketten tudnának rola, de 90% hogy nem igy van. Speciel en mindenkepp szeretnek arrol tudni ha megcsal a parom, nagyot csalódnék abban aki tudja de titkolgatja előlem. Inkabb a fájdalmas igazsag, mint a megnyugtató szep hazugság.
2022. jan. 30. 16:25
 30/87 anonim ***** válasza:
48%
28, az van, hogy fogalmunk nincs, anyuka nem tud-e róla. Mert bármilyen meglepő, az esetek nagyobb részében tudja, de kussol, mert neki ez így teljesen megfelel.
2022. jan. 30. 16:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!