Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is bunkó édesanyám...

Szerintetek is bunkó édesanyám viselkedése?

Figyelt kérdés

Most van nevelőapám (tehát nem a vér szerinti) születésnapja, és neki díszítgeti fel a házat.

Mikor megláttam a "Boldog születésnapot" feliratú molinót, mondtam, hogy "Oh, én ilyet inkább nem kérnék születésnapomra" (ami most december 24-én lesz ráadásul), mire megjegyezte, "Amúgy se akartam neked ilyet venni".

És ez annyira betalált, hogy sarkon fordultam, és sírva bejöttem a szobámba.

Igen, én mondtam, hogy nem kérek ilyet, de ezt nem így kellett volna leközölnie, bár amúgy is napok óta ilyen stílusban áll hozzám.

Ami azért fáj, mert az a paraszt állandóan veszekedik vele, meg velem mindenféle ok nélkül. Nekem pedig valószínűleg annyi a hibám, hogy sorra 5-ösöket hozok haza az iskolából mostanában, emellett nem teszek semmi rosszat itthon. Gondolom ez a jutalom érte.

Nektek - így kívülállóként - mi a véleményetek a helyzetről?

2021. dec. 11. 11:21
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 A kérdező kommentje:
Uristen, ha nem esett volna le, nem irtam ki ebbe a kategoriaba kerdest mostansag. Leginkabb a mobiltelefonok kategoriaban mozgok. De valos, biztos oda szoktam irogatni olyan torteneteket, amikre te gondolsz. Raadasul ez sem kitalalt volt, de mar reg mindegy.
2021. dec. 11. 21:26
 62/63 anonim ***** válasza:
79%
Nem az oskorban elunk, h 18 eves kor utan ki kellene baszni a gyereket, es szerintem a kerdezo nem tett es nem mondott semmi olyat amiert ilyen aljas undorito modon kellett volna vele beszelni. De gondolom veled is jol kibaszhattak ha ennyire faj neked valami es itt ugralsz egy megcsak nemis provokativ kerdes alatt😃
2021. dec. 12. 21:30
 63/63 Savlekotő ***** válasza:
94%

Nem az oskorban elunk, h 18 eves kor utan ki kellene baszni a gyereket..

Pedig a legtöbb szülőnek a gyerek is csak eszköz semmi más funkciója nincs

2021. dec. 13. 19:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!