Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szerintetek is bunkó édesanyám...

Szerintetek is bunkó édesanyám viselkedése?

Figyelt kérdés

Most van nevelőapám (tehát nem a vér szerinti) születésnapja, és neki díszítgeti fel a házat.

Mikor megláttam a "Boldog születésnapot" feliratú molinót, mondtam, hogy "Oh, én ilyet inkább nem kérnék születésnapomra" (ami most december 24-én lesz ráadásul), mire megjegyezte, "Amúgy se akartam neked ilyet venni".

És ez annyira betalált, hogy sarkon fordultam, és sírva bejöttem a szobámba.

Igen, én mondtam, hogy nem kérek ilyet, de ezt nem így kellett volna leközölnie, bár amúgy is napok óta ilyen stílusban áll hozzám.

Ami azért fáj, mert az a paraszt állandóan veszekedik vele, meg velem mindenféle ok nélkül. Nekem pedig valószínűleg annyi a hibám, hogy sorra 5-ösöket hozok haza az iskolából mostanában, emellett nem teszek semmi rosszat itthon. Gondolom ez a jutalom érte.

Nektek - így kívülállóként - mi a véleményetek a helyzetről?

2021. dec. 11. 11:21
1 2 3 4 5 6 7
 1/63 A kérdező kommentje:
Legalább annyi vigaszom van, hogy igencsak ez az utolsó születésnap, amit még úgy töltök, hogy velük élek.
2021. dec. 11. 11:22
 2/63 anonim ***** válasza:
83%
1# Lehet, hogy nekik is ez a vigaszuk.
2021. dec. 11. 11:29
 3/63 A kérdező kommentje:

Sajnos egyre többször megkapom burkoltan megjegyzésként tőlük, hogy takarodjak már, igen. Szóval lehet.

Ma pl. az is volt, hogy megkérdeztem anyámtól, hogy szeret-e még őszintén. Erre persze rávágta, hogy persze. Rá 5 percre egy utolsó undok patkány voltam.

Nekem mindig kuss a nevem, mert ők fizetnek mindent, és övéké a ház. Úgy vannak vele, tiszteletet csak nekem kell adnom, nekik nem, hisz fizetnek mindent. Ha a durva megjegyzéseiket nem hagyom szó nélkül, akkor én vagyok a hibás.

2021. dec. 11. 11:31
 4/63 A kérdező kommentje:
Ráadásul annyira amatőrök, hogy most is úgy beszélnek ki a hátam mögött, hogy behallatszódik hozzám. :')
2021. dec. 11. 11:32
 5/63 anonim ***** válasza:
85%

azért te se vagy piskóta, kicsit fel kell még nőnöd a felnőtt viselkedéshez.

ezen megsértődni??? hogy nem kapsz feliratot, ami amúgy se tetszik?

úristen :-D

2021. dec. 11. 11:40
 6/63 anonim ***** válasza:
96%

"Oh, én ilyet inkább nem kérnék születésnapomra"

És a stílus, hangsúly, szájhuzigálás, amit a mondatod mögé képzeljünk, az milyen volt..?

2021. dec. 11. 11:40
 7/63 A kérdező kommentje:

#5 Szerintem te nem értelmezted megfelelően azt, amit írtam, viszont a #6-os válaszoló rátapintott a lényegre.

#6 Az a tipikus lekezelő hangsúly, stílus.

2021. dec. 11. 11:41
 8/63 A kérdező kommentje:

Várj, én is félreolvastam... azt hittem arra gondolsz, amit ő mondott.

Én normális stílusban jegyeztem meg mindezt neki.

2021. dec. 11. 11:42
 9/63 A kérdező kommentje:
Még mosolyogtam is mellé, hogy nehogy úgy jöjjön le neki, hogy kötekedés, vagy hasonló.
2021. dec. 11. 11:42
 10/63 anonim ***** válasza:
76%
Komédia primadonna módra. Kölyök vagy még.
2021. dec. 11. 11:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!