Jogos anyai viselkedés, hogy édesanyám megtehetné, hogy segít, de mégsem teszi már?
Nem elvárás, de elvileg nem szokták hagyni az anyák, hogy a gyerekük már életkezdéskor hitelcsapdába essen, ha megtehetik, hogy segítsenek a fiataloknak. Nem, ő egy kvázi idegent segít belőle.
Amúgy jogilag igen, azt csinál, amit akar. Erkölcsileg kérdezem.
Azért ne haragudj, de egy oylanhoz hozzámenni aki tele van hitelekkel... Én valahol megértem ha édesanyád nem másnak a bukszáját akarja tömni pénzzel és nem másnak a hitelét akarja kifizetgetni. Őszintén szólva, én sem fizetném...
És nagy a gyanúm hogy a volt párod anyagilag rendben volt, semmi adósság vagy hitel. Én is inkább olyanhoz adnám és terelgetném a lányom.
De ha nem szeretett meg már rossz volt a légkör, megértelek téged is. Szóval nehogy azt hidd hogy kövezni akarlak. A boldogságot akartad, meg is kaptad. Ez szép és jó. De valahol azt is tudnod kell hogy szeretetből nem lehet jóllakni. :(
DE azért anyukád is eltúlozza a dolgot.
Kérdező, semmi gond, amilyen az adjonisten, olyan legyen a fogadjisten is... nekünk is megszakadt a kapcsolatunk az anyámmal, aztán 25 év múlva előkerült, és igen elcsodálkozott, hogy az "igen, anyám, neked volt igazad mindenben, most már belátom" nyakába omlás helyett a kapuból dobtam ki...
#6 "Én is inkább olyanhoz adnám és terelgetném a lányom."- igen, az én anyám is ilyesmi visszataszító elveket vallott, és vall... nem teljesen véletlen, hogy mostanra már senkitől se tudna egy pohár hideg vizet se kérni. De nem fogja ám fel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!