Hogyan minösul az ilyen apa?
Minek minősül? Tahónak. Érzelmileg és értelmileg retardáltnak.
(Nem tudom anyu képben van-e, de ha ezt hagyja akkor ő is.)
Az ilyen "apa" érzelmileg és értelmileg is vissza van maradva.
Ha tényleg ri*ancosan öltöznél és ki lenne mindened, azt meg lehet mondani normálisan is.
Mondjuk a tőgyeske az még jópofán aranyos is. A többi bunkó és sértő.
Ez semmi, amikor a nővérem menstruált kedves apám kibányázta a szennyesből a balesetes fehérneműit és azt lóbálta anyánknak felháborodva... Kicsi voltam akkor még, nem igazán emlékszem a részletekre, de arra igen, hogy a nővérem nagyon sírt :(
Az ilyen emberekre én nem használom az a betűs szót.
Számomra egy genny selejt alak az ilyen. Meg elég beteg is... már az, hogy ilyen nyíltan kommentálja a saját lánya mellméretét meg hogy azon vekeng, hogy ráállna-e a farka a lányára, ha nem az apja lenne... fujjj. (nekem már az is sok volt, és bizarr, mikor a stroke-on átesett, agyproblémákkal küszködő nagyapám megjegyezte, hogy nő már a "cickóm"... de mivel ő nem tudatosan beszélt a stroke óta, neki "elnéztem", de attól még baromira kellemetlen volt... nemhogy a tudatosan beszélő apától...). Főleg a tőgyeske... tök degradáló... már az is, hogy vki tőgynek nevezi egy nő mellét, de még kicsinítőképzővel is...
Aki ilyen szavakkal illeti a saját gyerekét, az nem szülőnek való sztem amúgy sem...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!