Szülök! Csak én látom így? [Többi lent]
Előre le szögezem hogy 13 éves vagyok és fiú, de a kérdés lényege
A Szüleimmel a kapcsolatom nem éppen a legjobb, van amikor jó, és van amikor nem, szóval vegyes, de most jön amit nem értek,
van amikor az anyám minden ok nélkül fel kapja a vizet és rajtam vezeti le vagy apámon (nem, nem szokott meg verni) viszont akkor folyton ordít és ok nélkül kritizál másokat, az apám meg nem éppen valami türelmes ember, Példa: Tegnap az öcsém számítógépét csinálta és valamit el rontott mert nem működik, és én próbáltam segíteni neki (mivel értek a gépekhez) de idézem : ne szólj bele/ne pofáz bele mit csináljak!
és most jön az igazi dolog amit nem értek
Van amikor folyton csak én kapok ki, és mindig még a legkisebb hibámra is rá mutatnak, és a java, minden hónapban minimum egyszer a SAJÁT apámmal kell verekednem azért, (és ez nem vicc) mert vagy részeg, vagy olyan dühös hogy máson vezeti le a dühét, szóval a kérdésem az
A SZÜLEIM NORMÁLISAK !?
Aham,oké.
Nem normálisak.
Más választ vársz még?
Nekem is ilyesmik a szüleim, mondjuk az én anyukám max apám pártján van, apa meg alkohol nélkül is egy agresszív khm. Ne vedd magadra, majd talán észreveszik, hogy valamit elrontottak.
De amúgy ja, ennyi alapján normálisak is lehetnek, csak nem jól vezetik le a dühüket.:)
Nagyon sajnálom hogy így alakult az életed. 13 évesen még fejlődsz és változol, iylenkor alakul ki a világképed meg az emberkről alkotott véleményed. Legtöbb ember, aki hasonló dolgokat él át mint te, sjaát magát hibáztatja.
Ez nem a te hibád! A szüleid magukkal sincsenek tisztában, nem hogy még irányítsanak 2 vagy több gyereket.
Két dolgot tehetsz: tűrsz vagy egy másik rokonhoz költözöl, netalántán segítséget kérsz az iskolában vagy a családsegítőtől!
Tudom, hogy kényelmetlen másoknak idegeneknek elmesélni a történeted, de ne félj. Bízz az emberekben, mert segítenek neked!
18 éves korodban elmehetsz otthonról ha azt érzed. Addig még azonban van 5 év, ami gyökeresen megváltoztat téged.
Egyik barátomnál hasonló volt a helyzet, az apja megverte állandóan rajta élte ki a kisebbségi komplexusát, ezért érezte magát férfinak. De ez nem férfi!!! Ez egy gyenge hímnemű!!!! Az anyja úgy tett, mintha minden rendbe lenne, inkább homokba dugta a fejét. A suliban a tanár szólt a gyermekvédelmiseknek és kiküldtek egy embert, hogy felmérje otthon a terepet. Az anyuka akkor szembesült azzal, hogy mit tett a férje. Az apa persze duzzogott mert nem fogta fel ép ésszel, hogy ez mennyire ronthat a gyerek jövőképén! A szülei ugyan elváltak, dde nem lett maradandó lelki károsodása, kiegyensúlyozott lett a későbbiek folyamán.
Szóval kérj segítséget!
Nagyon erős ember lehetsz, ha ezt idáig bírtad! Minden tisztelet neked! Kitartást! Írd majd meg mi lett később!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!