Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » 36 hetes vagyok honan lehet...

36 hetes vagyok honan lehet tudni hogy császárral szülök -e? Ha nem fej végü fekvésben van akkor császár ugye?! Ugy látom mint ha menne össze a hasam vagy csak azért mert majd most fordul meg?

Figyelt kérdés
Most megyek majd 38 hetesen uh-ra de szerintem nincs fej végben mert kinyomja magát és érzem a fejét meg a seggét is. Hosszában fekszik érzem.
2008. jún. 22. 21:14
 1/4 anonim ***** válasza:
én kettö farost szültem simán és nagyok voltak azt mondták ez a farosoknál nagynak számit,az egyik 3.25 a másik 3,55,ugy volt hogy már vissznek császározni de az utolso pilanatba meg lett,sok sikert neked is hozzá!nekem az elejétöl fogva faros volt nem fordult meg
2008. jún. 22. 21:18
 2/4 anonim ***** válasza:

Ha elso baba, es faros, akkor altalaban csaszar. Masodikat, orvosa valogatja, van, aki megszuleszti. Sogornomre ez var, a doki azt mondta, egyszer szult mar, kijon ez a gyerek.

Kicsit aggodik.

2008. jún. 22. 21:21
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem az első baba faros volt. Próbálkoztak vele, hátha meg tudom szűlni, de sajnos nem ment. Nagyon nem. Császár lett a vége. A mostani orvosom szerint, első babánál nagyon "merész" dolog vállalni a hüvelyi úton történő szülést.
2008. jún. 22. 21:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!Nekem is faros és a dokim nem vállalja a hüvelyi szülést és ahogy én is olvasgattam utánna én sem engedném.Én sok embertől kérdezgettem a neten ,igazából megnyugodtam-beletörődtem a császárba bár bízok még a természetes szülésben.Még hátha befordul neked is.Az enyém is hol keresztbe fekszik,hol fenn van a feje.Sztem ne vállald természetesen..nekem mondjuk nagy babát saccolnak az is hátrány.37hetes kismama
2008. jún. 22. 22:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!