3 éve szültem téraránytalanság miatt császárral, most nem tűnik olyan nagynak a baba, ilyenkor nem lehet császár?
Valószínűleg sokan elítélnek, de eddig progis császárról volt szó, most viszont még várunk, és be vagyok tojva.
Ilyenkor ha beindul a szülés akkkor mi történik?
Hát nem tudom. Nekem SOS császárom volt, a másodiknál ha nem muszáj, akkor biztos nem mondanám, hogy császárt akarok. Azt tudom, hogy ha császár után hüvelyi szülés lehetséges, akkor is az egész terhesség alatt ellenőrzik a császár hegét, mert ahogy nő, feszül a hasad, úgy vékonyodik a hegnél a bőr. Ha a terhesség végére nem vékonyodik el annyira, és minden rendben van, akkor valószínűleg lehet esély normál szülésre, ha viszont minden rendben van és szülhetnél rendesen, de a hegnél a bőr nagyon elvékonyodott, akkor kizárólag császármetszés.
Nem tudom amúgy, hogy mire vonatkozott a kérdésed, de remélem tudtam segíteni valamennyit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!