Ha az első szülés császár volt harántfekvés miatt, akkor a másodiknál hogy szokás, ha akkor sem fejvégű a baba? Ilyenkor is császároznak? 39 éves anyuka,3 év a két szülés között.
A dokim szerint: ha már volt egy császár, mindegy, hogy mi miatt, akkor csak akkor lehet sima a 2., ha fejvégű. Mivel ha pl faros, akkor a szülés végéhez mindenképpen kéne fájáserősítés, azt meg a heg miatt nem lehet. És nem egy túlparázós doki, ráadásul fanatikusan természetes szülés híve.
Hányadik hétben vagy? Még az is lehet, hogy befordul, nem?
32. hétben vagyok, kíváncsi vagyok, mire jutunk a végére. Sokáig keresztben volt, aztán 2 hete azt mondták,fejvégű, szerdán megint keresztbe, péntekre meg a fenekén csücsült.
Lányom ugyanezt csinálta, 32. héten faros volt, 36. hétre fejvégű, aztán faros és a szülésre harántba vágta magát.
Természetesen én is tudom, kedves első, hogy nem a GYK olvasói fognak a kérdésben dönteni, de nyilván véleményeket, tapasztalatokat azért kérhetek, mint ahogy kaptam is.
És még várok is!
Az orvos dönt,ott a szülésnél,ha befordul,ha nem fordul be biztos császár.
Nekem az első császár volt,farfekvés és magzatvíz folyás miatt,a másodikat szülhettem volna rendesen,mert befordult,de végül medencetáji fájdalom miatt,azonnal császároztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!